Reniu, no w takim razie biegnę po poduchy
Dzisiaj specjalnie dla Ciebie mierzyłam swoje novaliski. Pewnie znowu sąsiad boki zrywał

Ten krzaczek dorasta do 130 cm

Z kompaktowych maluchów mam jeszcze Lions Rose, który w porywach osiąga 1,10 m

A tak na poważnie Reniu, to jedynie te tegoroczne osiągnęły przewidywany wzrost ? ok. 60 cm - Baronesse, Mariatheresia, Kurfürstin Sophie. Avalon też, ale drugi raz już bym jej nie kupiła; pod koniec sierpnia została zaatakowana przez czarną plamistość i widać, że kiepsko sobie z nią radzi
Maju, póki co z nowo zamówionymi liczba wzrosła do blisko stu siedemdziesięciu

Gnam więc na złamanie karku do tej drugiej seteczki, a moja maksymalna wydolność przy obsłudze dorosłych panienek ? to jak mniemam 100-120 sztuk (przy założeniu, że nie będzie gigantów-śmieciuchów)
Jak widzisz Majuś szaleję, oj szaleję
Z tą rabatką i jej wygładzaniem sprawa tak się ma, że najchętniej wywaliłabym wszystko ? do gołej ziemi, ale szkoda mi cyprysików japońskich w paru odmianach, wolno rosnących. Nie będzie zatem gładkiej powierzchni z bukszpanu, a jedynie ?wariacje na temat?
Marta, dziękuję. Dla Ciebie dzisiaj Novalis
Asiu, dzięki za uznanie i miłe słowa. Jeśli chodzi o zdjęcia, to marzy mi się porządny kurs fotografowania i porządny sprzęt

Może kiedyś...
Koleżanko
Anko, żałować nie będziesz, ale weź pod uwagę fakt, że jesienią acropoliska dorasta do ok. 1,2m
Ja to jestem nudziara - Lions Rose albo Acropolis, Acropolis albo Lions Rose, no to dzisiaj - Lions Rose i Acropolis
Pastella
Claire Marshall
Vesalius
Kronprinsesse Mary
Leonardo da Vinci
Novalis
I takie tam