Mój Raj część II
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój Raj część II
Grażka na tym zdjęciu jest roślinka którą kupiłam w w zeszłym roku pod nazwą hebe, na zimę okryłam a w tym roku pięknie się rozrosła, mam jeszcze trzy i każda inna,, kilka por w tym roku rośnie w butelkach plastikowych ,tak na próbę , właśnie Grażko mają mieć dłuższe białe części 

- Nikus
- 200p
- Od: 15 sty 2013, o 22:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak bratki rosną u Ciebie na betonie to musi im być strasznie dobrze i znaczy, że masz dobrą rękę do roślinek. Telewizja w altanie to na pewno super sprawa. Można cieszyć się ogrodem oraz tv za jednym razem. 

- alicjad31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Grażynko bardzo ładnie .Śliczny clematis,a hebe fajnie że przezimowało bo to bardzo ładna roślinka. Ala
Pozdrawiam Alicja
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Grażynko, wrzosowisko miodzio
bardzo fajnie wkomponowałaś tam pniaczka z wylegującym się kiciusiem
Nasturcje muszę sobie koniecznie wysiać w przyszłym roku, strasznie fajnie wylądają

Nasturcje muszę sobie koniecznie wysiać w przyszłym roku, strasznie fajnie wylądają

- gracha
- 1000p
Witam Cię Nikuska w moim ogrodzie.Betonka bratek to samo siewka,Jeśli daje radę niech sobie rośnie
Telewizję najczęściej ogląda M ,ja sporadycznie z braku czasu
Alu też jesteś zapracowaną kobietą, więc dzięki że masz chwilkę zawsze żeby do mnie wpaść, ja np. dzisiaj też jadę zaraz do pracy ,miłej niedzielki
Teresko cieszy mnie że moje wrzosowisko znalazło u Ciebie uznanie, w tym roku ładnie rozrosły się wrzosiki i hebe,rosną tam jeszcze 2 azalie japońskie, jedna troszkę obmarzła a druga też ładnie rośnie

Alu też jesteś zapracowaną kobietą, więc dzięki że masz chwilkę zawsze żeby do mnie wpaść, ja np. dzisiaj też jadę zaraz do pracy ,miłej niedzielki

Teresko cieszy mnie że moje wrzosowisko znalazło u Ciebie uznanie, w tym roku ładnie rozrosły się wrzosiki i hebe,rosną tam jeszcze 2 azalie japońskie, jedna troszkę obmarzła a druga też ładnie rośnie

- chinanit
- Od: 6 lip 2013, o 14:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajna ta altana obrośnięta winobluszczem, a wrzosowisko urocze. 

Z pozdrowieniami, Maria
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Brateczek samotnik.Śliczny Clematis I Hebe.Telewizja sposób na męża ,muszę to wykorzystać.Czy pory rzeczywiście mają więcej białej części?
- alicjad31
Grażynko zajrzyj na mój wątek umieściłam foto dali , którymi mogę się z tobą i Joasią podzielić .Pozdrawiam Ala
Pozdrawiam Alicja
- gracha
- 1000p
- Nikus
- 200p
- Od: 15 sty 2013, o 22:35
U mnie też w różnych miejscach rosną bratki samosiejki. Zostawiam je i ładnie wyglądają na tle innych roślinek. A dalie bardzo ładne, sama mam trzy. Jedna podobna do takiej jaka ma mój sąsiad( lekko mu jej zazdroszczę) 

- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Zawsze podziwiam te maleńke kwiatki, które rosną między betonami.Jaką one maja ogromną wolę życia 

- alicjad31
Grażynko nie mam takich jak twoje,tak więc po proszę oczywiście ,które możesz .Ja dam ci też te ,których nie masz.Twoje są też bardzo ładne.
Pozdrawiam Ala.

Pozdrawiam Ala.

Pozdrawiam Alicja
- gracha
- 1000p
Nikuś powiedz która dalia Ci się podoba może będę mogła się podzielić z Tobą
Mamo Frania jak to ładnie powiedziałaś że te kwiatki samosiejki wyrastające w betonach jaką mają ogromną wolę życia i dlatego pozwalam im tam rosnąć i nie wolno nikomu zniszczyć ani jednego takiego kwiatka
Aluś to jesteśmy umówione na wymianę

Mamo Frania jak to ładnie powiedziałaś że te kwiatki samosiejki wyrastające w betonach jaką mają ogromną wolę życia i dlatego pozwalam im tam rosnąć i nie wolno nikomu zniszczyć ani jednego takiego kwiatka

Aluś to jesteśmy umówione na wymianę

- abcd
- 1000p
- Od: 15 kwie 2010, o 11:12
- Kontakt:
Ale fajny spacerek sobie zrobiłam po Twojej działeczce w ten deszczowy wieczór . Teraz wieczory już długie więc nadrabiam zaległości
Nie mogę wyjść z podziwu jak Ty na tym kawałku działki mieścisz tyle kwiatów
Bardzo żałuję że nie posadziłam w tym roku dalii , wprowadzają tyle koloru . No i muszę sprawić sobie galtonię . Pędzę poczytać o niej

Bardzo żałuję że nie posadziłam w tym roku dalii , wprowadzają tyle koloru . No i muszę sprawić sobie galtonię . Pędzę poczytać o niej

- gracha
- 1000p
Tak czułam że ktoś kręci się po mojej działce i już wiem że to Elunia ,miło Cię powitać u nas też pada a miałam zrywać maliny.Działka mała ale pakowna Elu ,dalii dużo nie mam ale chętnie podzielę się z Tobą galtonią