jonatanka-AsiuRóże zawsze sa piękne

Ja żałuję ,że mam ich trochę mało(20 sztuk)
AGNESS Aguś dziękuję za pochwały,,,nam tez się podoba nasz domek

Róże caraz bardziej doceniam,przecież one od czerwca kwitną i kwitną,,,fajnie jak ich jest trochę więcej sztuk,bo bez przerwy ,coś na rabacie rózanej kwitnie

.. A hortensje.,, to moja też miłość,którą zaraziłam się własnie od Ciebie tymi ślicznościami jak się naogladałam
Amara-Małgosiu ; mewa-Ewo dzięki,dzięki,,dzięki
Dla Ciebie specjanie;
April dziękuję za uznanie fotograficzne

To pradwa,robiąc zdjątka też trzba mieć zmysł wyostrzony i widzieć widoki drugo lanowe,i całą resztę,,,ale wszystkiego można się nauczyć
Jolu1 Moja Vanilka to tegoroczny nabytek,a zdjatko sprzed paru dni wstecz

Polecam się pamięci nasionek z tej żółtej jeżówki
juni-Beatko Wielkie dzięki za nazwę.
nikandra. Pięknie to brzmi
Już sprawdziłam w

Tak to ona.
Helen ;zielonajagoda-Iwonko Hortensje i jeżówki to ostania moja miłośc.A róze,,,któż ich nie kocha,Moją rózankę w 2 roku już mój M sam robił i razem róze kupowaliśmy,Bo on tez kocha róże.Galtonie to wdzięczne roślinki,,polecam tylko trzba się przyzwyczaić,że je się wykopuje na
zimę

Kurcze jeszcze nie słyszałam o hortensje bombshell.Ale teraz tyle nowości,że nie nadąży człowiek za nowinkami.
robaczek_Poznan-Kasiu Witaj

I dziękuję za miłe słowa .Dziękuję za podpowidzi nazw.Ta czerwona. może być Lavaglut ,juz obejrzałam.
Anna55 dziękuję.Ja po prostu kocham lato,,,jesień jeszcze po aklimatyzaji akcetuję,,,ale zimy to nie lubię,,,Ale cóż musze ja tolerować
koziorozec-Martuś Bocianki już niestety odleciały,coraz patrzę na to puste gniazdo

Dzięki też za słowa o Nicandrze.Oczywiście nasionka zbiorę ,żaden kłopot tylko przypomnij się na PW,bo pamięć dobra ale krótka
Maska-Marysiu Twój jest faktycznie jaśniejszy.Nie usuwaj go,bo ładniutki.I wiesz jak je się romnaża???Przez podział korzonków,może??
tesia39-Tersko Bo i róże i hortensje są cudne,nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich,I żałuję,że mam tak mało miejsza,bo jeszcze wiele okazów podoba mi się ;
heliofitka-IwonkoTego chrząszcza wielokrotnie widziałam na kwiatch szczególnie białych

Mój hibiskus bylinowy ma 2 latka,Dobrze pod kopczykiem przezimował i widzę robi się szerszy,bujniejszy krzaczorek,To lubię,Mam 2 takie same i mają duduuużo pąków:tan
maika-Elu Bardzo dziękuję za słowa uznania,Staram się aby było ładnie,,,bo óładnie lubię.a tykwę mam dzięki Romci .podesłała mi nasionka;:108
Trytoma wciąz kwitnie;

budleja;

[/URL]
i ostatnie kwitnące hosty i ummm jakie pachnące
Hosta plantagine'a - hosta babkowata kwiat mocno pachnący
[url=http://www.fotosik.pl]
hosta guacamole

[/URL]
gazanie z włąsnego siewu;

[/URL]
[URL=www.fotosik.pl]
[URL=www.fotosik.pl]