Beata703 pisze:Izuniu oleander od Ciebie mi się nie przyjął najpierw wyschła jedna szczepka, a potem druga nie wiem dlaczego bo stały w wodzie
Za to ketmia pięknie rośnie i pilea też co mnie bardzo cieszy
hmmm ja nie mam doświadczenia z ukorzenianiem oleandra. Ale jak chcesz to mogę spróbować
Dziewczyny piszą, że się da.
a co z granatem? Ja dałam koleżankom i im uschły. Przyniosłam jedną szczepkę do pracy i ledwo żyje a w domu mam cudne Może ja klimat mam inny hihihihihi
Oj Izuniu zapomniałam o granaciku mi niestety też uschnął no chyba masz w domu inny klimacik tak Ci wszystkie rioślinki pięknie rosną
Jak byś mogła ukporzenić mi olesia to była bym Ci bardzo wdzięczna, ale to może dopiero na wiosnę jak myślisz
Beata703 pisze:Oj Izuniu zapomniałam o granaciku mi niestety też uschnął no chyba masz w domu inny klimacik tak Ci wszystkie rioślinki pięknie rosną
Jak byś mogła ukporzenić mi olesia to była bym Ci bardzo wdzięczna, ale to może dopiero na wiosnę jak myślisz
Nie mam doświadczenia... będę czytać. Jak się ukorzeni to Ci powiem
Z granatem to naprawdę ciekawa sprawa. Bo sama osobiście wzięłam jednego do pracy i ja się nim opiekuje i naprawdę ledwo żyje. W domu mam klika. Jednego na zewnątrz wyniosłam i prawie o nim zapomniałam... patrzę ostatnio a on tak dużo urósł...
Więc nie wiem co myśleć
sory za poprawki tekstu ale coś mam z klawiaturą problem
Beatko co to za roślinka na poprzedniej stronie na czwartej fotce taka wysoka za butelkami,i ta stojaca na podłodze obok palemki?
Czy ta roślinka od mamy to nie jest czasem tibuchina?
czy ona ma takie miękkie i jakby z meszkiem listki?
bona pisze:Beatko co to za roślinka na poprzedniej stronie na czwartej fotce taka wysoka za butelkami,i ta stojaca na podłodze obok palemki?
Czy ta roślinka od mamy to nie jest czasem tibuchina?
czy ona ma takie miękkie i jakby z meszkiem listki?
Bona miło,że do mnie wpadłaś nie mam pojęcia co to za roślina nawet Przemo nie wie a listki to są takie jak piszesz miękkie i z meszkiem
Tak ,o tę koło chaemadory Czy to może filodendron? A może anturium?
beatko zerknij na ten link,listki nie są zbyt ładnie widoczne,ale zerknij czy podobne do Twojej od mamy http://www.ho.haslo.pl/images/article/2 ... nia_03.jpg