Niestety Danusiu - deszcz tylko " pokropił " . Miało padać w zapowiedziach pogodowych i nic z tego . Też mam zamiar kilka bylin poprzesadzać , ale ziemia sucha . Poczekam jeszcze na deszcz .
Ewa,ja nie mogę czekać , mam kilka dni na dokończenie rabaty , a pracy przy niej dużo . Mam kilka dni wolne , muszę dobrze wykorzystać , dni coraz krótsze , a po pracy najczęściej jestem wykończona . Gosia ,miejmy nadzieję że troszkę deszczu będzie , i na grzyby bym poszła a tu taka susza . Iwonko , przed chwilą byłam na podwórku , zimno ale deszczu ani widu , ani słychu . Ja mam 2 Tygodnie wolnego .
Gosiu , u nas od wczoraj mżawka to na pewno grzyby będą , ale dziś zimnica okrutna , byłyśmy chwilę u Iwonki na działce . Chyba nogi mi zmarzły .Nawet zastanawiałam się przez chwilę czy w kominku nie rozpalić . Plany na dziś miałam duże , ale niewiele zrobię , bo mokro i zimno .
Ciągle pada a ja kaloszków nie mam , a jak przestanie padać to na grzyby trzeba iść , ale jak tu w taką pogodę po sklepach łazić.
I tak cały czas pod górkę .