ewa_rozalka Dziękuję

Do Ciebie też z przyjemnościa zagladam.
kogra-Grażynko Owszem ciekawy jest ten hibiskusek niebieskawy,,,ale zobaczymy jak przezimuje
zielonajagoda-IwonkoHosty to moaj pierwsz miłość,Teraz jest już kilka

Jeżówki jeszcze kwitną.Goryczkę kupiłam na wiosnę ,bo tez zima gzieś mi się spodobała

Malinotruskawka to taka nowośc,,,ale nie zabardzo mi smakuję.
semper-Jurku Witaj.Dziękuję za pochwały
Wroblica-Elu; smirka-Mireczko ;korzo_m-Dorotko ; dusza001-Aniu Ja mam malinotruskawkę już kilka lat.I mam już jej dosyć. Owszem,ma owoc bardzo dekoracyjny,ładnie wyglada na deserach .

ale nie zaspecjalny w smaku.Musi być dojrzała aby jakoś smakowała.W niczym mi nie przypomina ani truskawki ani maliny,Po za tym rozłazi się wszędzie,Już ją zaczęłam sadzić za siatką i tępić,,bo za dużo jej,,a na krzaczku kującym zresztą nie wiele tych owoców
Amara-Małgosiu Oj,zazdroszcę Ci bliskości morza,,,oj,,
Darmokot-Michale; AGNESS Jeszcze 4 liliowce mi kwitło.Ten niebieski hibiskusek to niedawny- lipcowy prezencik

Był już z kwiatem.I kwitnie non-stop

Ja juz go nawet nie nawoziłam.A Mój hibiskusek bylinowy, zimował pod kopczykiem z trocin i ziemi,,,i całkiem widać mu fajnie było,bo nawet więcej pędów wypuscił,I juz kwitnie :P
Hibiskus bylinowy 'Nippon Red',mam 2 takie same krzaczki,,,jakby ktoś chciał to chętnie wymienię się na inny kolorek
Trytoma jeszcze jedna mi zakwitła
Kobea z własnego siewu tez kwitnie;

Galtonie;

Ostatnia lila

gipsówka przycięta znowu kwitnie;

słoneczniczek

i malinki cały czas owocują ale przez ta suszę mniejsze owoce mają ;

Języczka pomarańczowa;

Przetacznik

I Fiona;