Rewelacyjne
 Rewelacyjne 
 Rewelacyjne
 Rewelacyjne 

i będę sie zachwycac do bolu
  i będę sie zachwycac do bolu 

A ze to takie male koleczko jest z bardzo dlugim kablem i swiatelkiem, to wsadzilam w fontanne, te dwie czesci to stara fontanna ktora nie wiem jakim cudem sie zesula
  A ze to takie male koleczko jest z bardzo dlugim kablem i swiatelkiem, to wsadzilam w fontanne, te dwie czesci to stara fontanna ktora nie wiem jakim cudem sie zesula  i wyladowala w moim raju
  i wyladowala w moim raju 

Kochana zadna to tajemnica, wszedzie pisza ze najlepiej miec przy tych kwiatach nawilzaczvaldessa_kane pisze:I to pewnie tajemnica twoich nieprzerwanych i szalonych kwitnień - nawilżacz
 A ja wcale nie mam tego tak dlugo
  A ja wcale nie mam tego tak dlugo 
DziekujeMariusz3357 pisze:Ale pięknie to wygląda...Super Alu.

Chodzi cały czas czy okresowo?Alice 12 pisze:Kochana zadna to tajemnica, wszedzie pisza ze najlepiej miec przy tych kwiatach nawilzaczvaldessa_kane pisze:I to pewnie tajemnica twoich nieprzerwanych i szalonych kwitnień - nawilżaczA ja wcale nie mam tego tak dlugo

Ale mam jeszcze jeden ktory jest wlaczany okresowo w bardziej suche dni
  Ale mam jeszcze jeden ktory jest wlaczany okresowo w bardziej suche dni 

.Ala z ta fotka toi moglas sie bardziej postarac.zrob na czarnym te.Wtedy pieknie bedzie odbijac i wszyscy zobacza jaka jest piekna
 .Ala z ta fotka toi moglas sie bardziej postarac.zrob na czarnym te.Wtedy pieknie bedzie odbijac i wszyscy zobacza jaka jest piekna 

.Jest sliczna.Taka egzotyczna.
 .Jest sliczna.Taka egzotyczna.