Zrób ładną fotorelację

Podoba mi się właśnie jak ktoś powoli powiększa swoją kolekcję. Czasem z przerażeniem czytam jak u kogoś w ciągu np. 3 miesięcyCallanthe pisze:... Kolekcja skromna, aczkolwiek powoli się powiększa
No i ten jeden da Pati więcej radości, niż "30, 40 nowych roślin"Art pisze:Cieszę się, że choć ten jeden reanimowany nawiązał współpracę
A sa tu tacy???To musza byc milionerami ,jeśli moga sobie pozwolic na 13 storczykow miesiecznie.Ujawniac sie i to juz!Art pisze:
Podoba mi się właśnie jak ktoś powoli powiększa swoją kolekcję. Czasem z przerażeniem czytam jak u kogoś w ciągu np. 3 miesięcy
pojawia się z 30, 40 nowych roślin.
actus pisze:A sa tu tacy???To musza być milionerami ,jeśli moga sobie pozwolic na 13 storczykow miesiecznie.Ujawniac sie i to już!Art pisze:
Podoba mi się właśnie jak ktoś powoli powiększa swoją kolekcję. Czasem z przerażeniem czytam jak u kogoś w ciągu np. 3 miesięcy
pojawia się z 30, 40 nowych roślin.![]()
Pati ja tez sie bardzo ciesze ,ze uratowalas to malenstwo.Szkoda tylko ,ze tamtego wyrzucilas.Mysle ,ze jemu akurat sloik nie posluzyl
Z czasem stałam się bardziej wybredna, więc nie kupuję też wszystkiego co mi się podobaArt pisze: Podoba mi się właśnie jak ktoś powoli powiększa swoją kolekcję. Czasem z przerażeniem czytam jak u kogoś w ciągu np. 3 miesięcy
pojawia się z 30, 40 nowych roślin. A nieraz są tam w dodatku storczyki o zupełnie odmiennych wymaganiach temperatury, światła
wilgotności, okresu spoczynku, nawożenia itp. W takiej ilości trudno to wszystko ogarnąć i... aż szkoda tych roślin.
Cieszę się, że choć ten jeden reanimowany nawiązał współpracę
Mnie się wydaje, że jak był od początku w słoiku to było okej. Błędem było przeniesienie go na keramzyt, bo tam zaczęły mu odpadać liście.actus pisze: Pati ja tez sie bardzo ciesze ,ze uratowalas to malenstwo.Szkoda tylko ,ze tamtego wyrzucilas.Mysle ,ze jemu akurat sloik nie posluzyl
Kasia ja, ja sobie pozwalam, nie zawsze, ale jak dostane na to finanse to dlaczego nieactus pisze:A sa tu tacy???To musza być milionerami ,jeśli moga sobie pozwolic na 13 storczykow miesiecznie.Ujawniac sie i to już!Art pisze:
pojawia się z 30, 40 nowych roślin.![]()
Pati ja tez sie bardzo ciesze ,ze uratowalas to malenstwo.Szkoda tylko ,ze tamtego wyrzucilas.Mysle ,ze jemu akurat sloik nie posluzyl