Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII,cz.2
Ale nie ciachaj go jak nie ma potrzeby i nie ma z czego.
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Z moich obserwacji wynika, że wypuszcza młode odnóżki w miejscach gdzie odpadną listki.
Ten mój ma taki dziwny kształt bo widać na nim każdą zmianę jaka go spotykała. Tam gdzie cieniutki znaczy coś mu brakowało. Tam gdzie gruby to jest mu dobrze
Każdy roczny przyrost na nim widać.
Ten mój ma taki dziwny kształt bo widać na nim każdą zmianę jaka go spotykała. Tam gdzie cieniutki znaczy coś mu brakowało. Tam gdzie gruby to jest mu dobrze

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
Wcale się nie upieram, że to norma
Po prostu coś takiego zauważyłam na zielonym.
Basiu... przekopałam się przez archiwum i powklejałam stare i dzisiejsze fotki. Można zauważyć postępy filków. Chyba największe ma czerwonounerwiony
Kwiecień
sierpień
Kwiecień
Sierpień
Kwiecień
Sierpień

Basiu... przekopałam się przez archiwum i powklejałam stare i dzisiejsze fotki. Można zauważyć postępy filków. Chyba największe ma czerwonounerwiony

Hmmm... ten pierwszy wcale. Pozostałe coś drgnęły
A to mój ostatni filek.
Kwiecień
Sierpień
Basiu... zobacz różnicę u wilczomlecza
Kwiecień
sierpień
I jeszcze zdjęcie rozwijającego się listka filka podejrzanego o to, że jest monsterą ;) Może pomoże to zidentyfikować go

Ps. A Przemo obiecał nam rysuneczki ;) Chyba znowu trzeba będzie użyć... palmy ;)

A to mój ostatni filek.

Basiu... zobacz różnicę u wilczomlecza

I jeszcze zdjęcie rozwijającego się listka filka podejrzanego o to, że jest monsterą ;) Może pomoże to zidentyfikować go

Ps. A Przemo obiecał nam rysuneczki ;) Chyba znowu trzeba będzie użyć... palmy ;)
Dziewczyny... poważnie mówicie, że takie zmiany są? Kurcze... jakoś ja ich nie widzę
Wydaje mi się, że ledwo, ledwo cos drgnęło 
Kasia ma rację... Basi też zacznie wypuszczać odrosty
I będzie z czego mnożyć ;) 

Kasia ma rację... Basi też zacznie wypuszczać odrosty