Nie mogę się doczekać Henryanum a za Spicerianum trzymam kciuki zwłaszcza, że zaczynam się rozmiłowywać w sabotkach. Szkoda, że są takie kosztowne i nie można ich sobie z marketu do domu nataskać jak falków ;P
Kasiu, co za widoki!!! Gbybym miała taki storczykowy raj u siebie w domu, to chyba bym z niego nigdy nie wychodziła!! Piccolo Red , sabotki pięknie prezentują się tej taczce!! Nie wspomnę o tym pięknie zaaranżowanym oknie balkonowym Wstawiaj proszę jak najwięcej zdjęć, żebyśmy mogli podziwiać Twoje okazy
Kasieńko piccolo i brawo bo długo kwitnie zapowiada się długodystansowiec
Princess piękność sama w sobie
Co do sabotków kiedyś sama miałam chrapkę na nie ale teraz wolę podziwiać je u innych
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... " Moje storczyki - Karnova
Kasiula ale piękne widoki u Ciebie, ile Ty już masz tych sabotków ja mam tylko dwa w tym jeden niedługo zakwitnie, oj zeszło mu trochę po ostatnim podziale ale chyba wyszedł na prostą skoro ma pączka. Piccolo też ładnie się prezentuje a co tam w jego tle wisi na podkładce?
Dziewczyny,moje kwiatki Wam dziekuja za komplementy .Na podkladce mam Braceane.Kot mi zjadl pierwszego kwiatka jak sie moczyla ,ale zaraz bedzie drugi.A sabotkow mam na razie 7 i jeszcze z nimi nie skonczylam
No i Kasiula mnie w balona zrobiła.. Fotek miało nie być,słyszałem.. Piękne zdjęcia i jeszcze piękniejsze modele. Nie moge już się doczekać Henryanum. Widać że masz do nich rękę Kochana.