Haniu to bardzo się ciesze ,że bugenwilla Ci tak urosła i zakwitła pięknie a jak ma nowe paczki to będzie kwitła aż do pierwszych przymrozków ,potem po wniesieniu do domku zrzuci liście ale niebawem wyrosną jej nowe ...musi super wyglądać taka zawinięta a wstawiałaś jej fotkę?
Kasiu dziękuję kochana

taras się zapełnia bo M zrobił nowe półeczki na to mniejsze okno a sporo roślin jeszcze na dworzu ,między innymi kloniki,które muszę najpierw solidnie przyciąć:) a przy okazji...z nasionek wzeszły tylko 2 szt i jestem bardzo ciekawa jakie będą kolorki bo gdzieś czytałam ,że z nasion przeważają czerwone i różowe..zobaczymy.Te astry są bardzo żywotne
Dorotko witaj kochana

przy pomocy M ogarniam jakoś

Dino też fajne imię ale mój Yorkuś to Pino , już dostał buziaka od cioci Dorotki a Ty wymiziaj ode mnie swoje 3 pociechy i łapka od Pinusia
Teresko a nie da rady dobudować cosik do domku
Basik witam Cię serdecznie i dziękuję za miłe słowa

zapraszam częściej i czekam na wielkie otwarcie Twojego wątku ..chętnie wpadnę z rewizytą
Joluś oj tak

i będę już coraz częściej..mam nadzieję i pozanudzam Was fotkami

Dzięki kochana i cięszę się bardzo ,że aż 2 Ci się przyjęły bo one są dość grymaśne
Nowe półeczki już zagospodarowane ale jak znam siebie będa jeszcze kilka razy przemeblowane bo często przestawiam moje rośliny :
)
dość długo już kwitnie Crossandra po dłuuugiej walce z mszycami na dworzu
Biała bugenwilla
Kohleria Jester ...po zimie jeszcze była ładna ale po ścięciu mi padła ,szyszka zgniła a ta uchowała się z jednej, najmniejszej sadzoniki i jest teraz bardzo gęsta bo ma kilka rozgałęzień