Geniu bardzo dziękuję, cieszę, ze podobają Ci się..... Wianuszki i inne dekoracje z zastosowaniem roślin i suszu to moja wielka pasja..... jeszcze wcześniejsza niż ogród
Jula dziękuję
Sucho nieprawdopodobnie..... niedawno skończyłam wykopywanie roślin dla kuzynki, która zakłada ogród.... jutro pojadą przez pół kraju aż do Łodzi i normalnie się martwię, są tak niesamowicie wysuszone....ziemia popiół, na korzonkach nie zostało nawet odrobiny ziemi.... wszystko się osypało....
Asiu witaj, miło, że zajrzałaś
Lilia o którą pytasz to Flashpoint, wspaniała odmiana.... szybko się rozrasta tworząc duże kępy, wspaniale pachnie i obficie kwitnie....szczerze ją polecam
Asiu nie bardzo wiem o jaki kwiat pytasz przy hoście..... z przodu kwitnie czerwony liliowiec, z tyłu widać też żółty niziutki liliowiec a przed iglaczkiem lilie Triumphator....
Cieszę się bardzo, że wianuszki podobają Ci się . Robię je faktycznie na zamówienie.... te w poniedziałek jadą w świat.... 2 do przemiłej forumki w Polskę, a 2 do Włoch
Danusiu dziękuję kochana za miłe słowa
Ogródek teraz nabrał rumieńców.... hortensje pięknie się przebarwiają i przeważa róż wśród zieleni .... coś w Twoich kolorkach
Cieszę się bardzo, że wianuszki podobają Ci się
Iwonko dziękuję, cieszę się, że podobają Ci się.... wianuszki i inne ozdoby w tym stylu to moja pasja od wielu lat.... wcześniejsza niż ogród