Aniu toś sie nad tym naszym morzem wybyczyła i nabrała sił na ewentualne ogródkowe innowacje
Teraz jak będziesz miała ochotę przyjechać do Familly Parku to do mnie będziesz miała skrót w postaci pięknej, nowej asfaltowej ulicy
koziorozecdziękuję, kolekcja założona w tym roku, ale to jeszcze nie koniec Margo2 ja swojej nie dokarmiam, bo byłaby kolosem i rośnie jak głupia - lekko ją podparłam sznurkiem i stoi na baczność reniusia20 nemezja no trochę trzeba powczasować i urwać się choć na chwilę od codziennej rzeczywistości, a morskie klimaty najlepsze imwsz o ja tak odpoczęłam i nabrałam ochoty na innowacje zdjęcia poniżej, a do famili parku jakoś się nie możemy wybrać - młody ostatnio marudził, że chce jechać, ale przed famili parkiem poszliśmy do Auchan i tam przy Flanchu na tym placu zabaw się wyszalał i już nie chciał do Famili... aage to życzę miłego i ciepłego pobytu i samych dni
Tak ostatnio naszło mnie na hosty i oczywiście jak to u mnie od pomysłu do realizacji długo nie trzeba czekać. Kupiłam kilka roślin i rabatka gotowa:
Anym miałam kącik cienisty więc musiałam go wykorzystać bo męczyło mnie to Tesiu39ty też? My szaleni ogrodnicy jesteśmy nieprzewidywalni Zeberko4 tak nie byłam przekonana do szyszek, ale jak obłożyłam kawałek to zmieniłam zdanie. Fajnie wygląda i myślę, że dłużej wytrzyma niż kora. Reniusiu20 witam w klubie szyszkomaniaków
E-babciu dziękuję
U nas w niedzielę były dożynki parafialne. Nie było chętnych na zrobienie wieńca, więc podjęłam wyzwanie i po raz pierwszy uplotłam wieniec dożynkowy - jak wam się podoba?