Ogród - hal1959 /r.2008/
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko,napatrzałam się na te Twoje śliczności,a efekt był taki ,że pojechałam do ogrodniczego i zakupiłam małe co nieco.Zakupiłam różowy rozwar , białej liatry nie dostałam
- ale i tak jej nie odpuszczę.Róże przepiękne a "plecionki" z gałązek - super pomysł,muszę u siebie wypróbować.
Pozdrawiam. Marta.

Pozdrawiam. Marta.
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Izuniu,dzięki,że zajrzałaś,rozumiem,że ostatnio miałaś trochę pracy,więć mniej czasu na forum,ale to nadrobisz
.Pa,pa.
Martuniu ja dosyć dawno nie byłam w ogrodniczym,ale wczoraj kupiłam trochę cebul tulipanów i hiacyntów. Zrobiłam miejsce na jakieś drzewko i będę w rozterce co kupić
:lol:Czy masz zdjęcie tego rozwara różowego?Białej liatri też ostatnio nie widziałam,ale jak będę teraz to się rozejrzę.A z plecionkami próbuj
Pozdrawiam.
Zuziu fajnie,że zaglądasz do mnie,z tymi plecionymi to pewnie tak jest,że może wolniej rosną,zawsze to jakaś ingerencja w ich rozwój.
Pozdrowienia,pa.

Martuniu ja dosyć dawno nie byłam w ogrodniczym,ale wczoraj kupiłam trochę cebul tulipanów i hiacyntów. Zrobiłam miejsce na jakieś drzewko i będę w rozterce co kupić

Zuziu fajnie,że zaglądasz do mnie,z tymi plecionymi to pewnie tak jest,że może wolniej rosną,zawsze to jakaś ingerencja w ich rozwój.

- hal1959
Skuś się na nią,bo warto,też myślałam,że nic z niej nie będzie,ale mnie pięknie zaskoczył i rozrosła się,więc myślę,że w przyszłym roku będę miała spory okaz,lubi ciepło i mokro.drugą posadziłam w innym miejscu mniej słonecznym i nie bardzo rośnie i nie kwitnie,ale bulwa bynajmniej jest i posadzę je razem wiosną.Druga ma inne liście,nie nakrapiane i wąskie ,podłużne.
- hal1959
Izuniu,nie mam pojęcia jaka nazwa róży,kupowałam ją 3 lata temu ,po 2 zł za szt w Realu, nie było nazwy.Jakieś maleńtwa w folii.Wtedy kupiłam jeszcze 3 inne szt,które fajnie rosną do dziś.To one. Żadnej nazwy nie znam .Pozdrawiam.

Tess na ciacho mam ochotę,dopiero wróciłam z miasta i nie kupiłam sobie nic do ogrodu,nie było czasu
.po niedzieli to nadrobię.Wysłałam paczkę do Iwonki,póżniej do niej zadzwonie.Pa,pa.

Tess na ciacho mam ochotę,dopiero wróciłam z miasta i nie kupiłam sobie nic do ogrodu,nie było czasu