w porównaniu z Tym co Ty zakupiłaś i inne forumowiczki to to co ja kupię to będzie nic :Pgiza pisze:rzeczywiście konieck-c pisze:ja muszę kupić jeszcze kilka pustynnków i chyba na ten rok będzioe koniec - no hybaże trafi się jakaś okazja - a tak to mam na oku jeszcze kilka krzaczkow na działkęi styknie
tylko kilka krzaczków i jak się jakaś okazja trafi. Czyli podobny koniec jak u nas wszystkich
Moja działka po rewolcie - giza/2007-8/
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
[quote="piterek
Hehe wiem i już 8)
quote]
nawet człowiek nie wie z kim gada
I kiedy zapukaja do drzwi o 6 rano
Karolu, ja juz sama łapię sie na tym, że zachowuję się jak dzieciak w sklepie z zabawkami. Wszystko chcę, tylko nie ma kto mnie wziąc za szmaty i odciągnąc od kompa / tzn gdyby M był w pełni świadomy moich poczynań, to
/, zostałyby sklepy, ale tam trudniej zostawia się kaske, pewnie dlatego, że żywa gotówka. A na all refleksja często u mnie przychodzi za póżno
Ale co tam, niedługo wiosna 
Hehe wiem i już 8)
quote]
nawet człowiek nie wie z kim gada

Karolu, ja juz sama łapię sie na tym, że zachowuję się jak dzieciak w sklepie z zabawkami. Wszystko chcę, tylko nie ma kto mnie wziąc za szmaty i odciągnąc od kompa / tzn gdyby M był w pełni świadomy moich poczynań, to

Basówka, miłej zabawy / do momentu płacenia
/
Gabi, ja robie małą rewolkę. uwielbiam liliowce a nie sa wymagajace, podobnie chyba lilie. Wsadzam wszystko co nie oczekuje ciągłego podlewania
za dużo tych bardziej wymagających roślin zmarnowałam.
A cebulki??? one tak niewiele miejsca zajmują
No, może oprócz kłącza pustynnika :P

Gabi, ja robie małą rewolkę. uwielbiam liliowce a nie sa wymagajace, podobnie chyba lilie. Wsadzam wszystko co nie oczekuje ciągłego podlewania

A cebulki??? one tak niewiele miejsca zajmują

- mag
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgoś, a co Ty na to? http://www.pracowniaogrodnicza.pl/?49,a ... -atragene). Właśnie jesteśmy tam z Gizą

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu, najczęściej kupuję w sklepach ogrodniczych.basow@ pisze:Gabrysiu ,jak masz sprawdzonych sprzedawców podziel się namiarami!!!![]()
![]()
![]()
Gizuniu ,po liście ,jaką stworzyłam ( a jeszcze nie skończyłam),widzę,że będę cienko piszczała przy płaceniu!Chyba muszę wylać sobie gar zimnej wody na łeb,bo mnie w dekiel wali już całkiem!
Mają cebul do wyboru, do koloru, a drugie źródło to florexpol.
Kupuję tam od lat kwiaty.
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40