SSS 2 czyli czar_nych zmagań cd

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: SSS 2 czyli czar_nych zmagań cd

Post »

czar_na pisze: Pomyślę o kartonach jak będę miała większą ilość szyszek uzbieraną ,bo odkryte średnio mi się podobają :wink:
A mi w ogóle ;:306 ;:306 - na biegu rozdrabniacz włączałam, aby tylko je przykryć :;230 :;230
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

mewa pisze:
czar_na pisze: Pomyślę o kartonach jak będę miała większą ilość szyszek uzbieraną ,bo odkryte średnio mi się podobają :wink:
A mi w ogóle ;:306 ;:306 - na biegu rozdrabniacz włączałam, aby tylko je przykryć :;230 :;230
a ja chciałam być taktowna i kartonowo delikatna to Ewa dowaliła :;230
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ania ja mam przygotowane ubrania do wystawienia na tablicę bądz aleg..ale nie chce mi sie fotek zrobić :roll: i książki też mam na sprzedaż :wink:
najgorzej się za to zabrać..
ja kiedyś sprzedałam regał na tv z ikea za 9,90 no cóż za tyle została zlicytowana i tyle dostałam :wink:
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p

Post »

Oj tak najgorzej się zabrać. Nienawidzę też fotografować ubrań dlatego zapobiegliwie robię zdjęcia Madzi jak w nich chodzi i mam połowę mniej roboty przy wystawianiu.
9,90 szkoda ,że to nie ja kupiłam ,bo okazja nie lada :wink:
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

mewa pisze:
Ewuniu! jaki macie rozdrabniacz? Ja nigdy nie miałam, a muszę koniecznie kupić na dniach.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Oj. Ewa przypomiała mi o rozdrabniaczu a ja się rozdrobniłam i zamawiam wreszcie blat do mebli kuchennych ;:306 .
Aniu, czy coś wymyśliłaś z rabatą przy bramie?
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Właśnie taki sam odszedł na zawsze, bo wysiadł element z przyciskami a wątpię żeby opłacało się naprawiać.
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Element z przyciskami to chyba nic skomplikowanego dla majsterkowicza ,wiec o to się nie martwię - mam braciszka który takie rzeczy robi ;:224 :wink: Moja ostatnia kosiarka (Najtańsza Flora ;:306 ) w ciągu 5 lat przeszła już 4 operacje i nie chce odejść do krainy snów ;:306
Gorzej by chyba było jakby walec poszedł :roll: . Na razie jestem zadowolona
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p

Post »

Rozdrabniacz dobra rzecz choć pewnie nie prędko się doczekam. Póki co za rozdrabniacze gałęzi robią moje psy :lol:

Marzenko pochwal się kuchnią ! Jaki blat zamówiłaś ?

Co do rabaty to ciągle myślę. Muszę ją chyba rozrysować i wrzucić na forum. Od strony bramy po wyłożeniu płytami miejsca pod śmietniki zostanie mi niewielkie półkole z "ziemią" w której musi zmieścić się pergola z bluszczem (szukam zimozielonego) a pod nim chciałam posadzić różnokolorowe żurawki. Zamówiłam już u Maria5. W tym miejscu nie może rosnąć nic większego ,bo w przyszłości (dalekiej ale jednak) ma być zamontowany napęd. Pan mąż więc nie powoli :wink:
Z drugiej strony będzie więcej miejsca ale w połowie rabaty rośnie sosna ,która z wiadomych względów zostaje więc muszę się jakoś z nią dopasować. Muszę tam wsadzić rośliny,które nie będą domagały się częstego podlewania i będą dekoracyjne przez cały sezon wegetacyjny w ramach ożywienia myślałam o kwitnących terminatorkach jednorocznych typu aksamitki itp.
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p
Od: 15 maja 2013, o 09:59

Post »

Aniu, chorobcia... ja mam rozdrabniacz u siebie, nieużywany, bo potwornie hałasuje, co w warunkach miejskich jest dużą wadą. Stoi zatem w garażu i się marnuje. Chętnie bym go Ci jakoś sprezentowała (sama dostałam, więc kosztów nie poniosłam), ale ni diabła nie wiem jak to dostarczyć.... Jeśli oczywiście byłabyś chętna :) Wygląda bardzo podobnie do tego u mewy na obrazku.
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p

Post »

Zuza baaaaardzo kusząca propozycja ale nie mam auta w którym on by się zmieścił a wynajmować transport na taką odległość to pewnie koszt nowego :(
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p
Od: 15 maja 2013, o 09:59

Post »

czar_na pisze:Zuza baaaaardzo kusząca propozycja ale nie mam auta w którym on by się zmieścił a wynajmować transport na taką odległość to pewnie koszt nowego :(
Ano właśnie... Ja auto transportowe mam, ale z kolei w Twoje strony nie jeździmy. W każdym razie sprzęt jest, jakby pojawiła się jakaś okoliczność sprzyjająca, to się polecam :)
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p

Post »

Dziękuję będę myśleć ;:196
Jakbyście chcieli sobie wycieczkę w okolice Krakowa zrobić to serdecznie zapraszam (bez rozdrabniacza tak samo serdecznie jak z :wink: )

Idę z dziecięciem i sierściuchami do lasu narobić hałasu a potem rozrysuję rabatę
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Aniu, bluszczu zimozielonego ile chcesz? No i przypomnij adres, bo nie zapisałam ;:223
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”