Właśnie też wpadła mi w oko ta półeczka i rzeczywiście widziałam ją w Ikei. Hm, chyba trzeba będzie znaleść miejsce na ścianie
A roślinki Iwonko u ciebie jak zawsze cudne i profesjonalnie pokazane
Iwonko, filodendrony pokazałaś obłędne
Trochę powinnam dać sobie po głowie, że tu do Ciebie zaglądam bo myślałam, że oprócz hoi nic mnie na dzisiejszą chwilę nie rusza a mam wrażenie, że na karku poczułam oddech innego wirusa
A swoją drogą to jestem w szoku, że jest ich tyle odmian ...człowiek całe życie odkrywa coś nowego...
Iwonko..Ty to powalasz człowieka normalnie..jak wyskoczysz z jakąś roslinka..to zaraz cała kolekcja odmian..aż oczopląsów dostaję.. i gdzie Tobie to wszystko się mieści Słonko?..Zreszta nie ważne..piękne kolekcje...robia wrażenie..naprawde..
(U mnie też rosną ...nic nie straciłam chyba)
Twoj tez strzelil focha za wiosenne postrzyzyny? Moj mial dopiero 2 kwiaty z tego focha i to niedawno, ale widze ze obsypany pakami, bedzie wiecej.
Kauflandowce sliczne. Kurcze, piekne po prostu!
Ja zrobilam to samo - zostaly mu z galezi kikuty po 20-25cm - i strzelil focha. Dopiero teraz mu przeszlo. Ale moj tak zwarty nie jest jak Twoj, korone ma bardziej "rozwiana".
Hibiskusy kocham..to oczywiście budzą emocje we mnie zawsze
A ten kwitnący...to śmieszny...dziwak!..
Ja za to dziwniejsza..bo pół godziny gapiłam się na pierwsze zdjęcie szukając kwiatka...
Nooo cóż..myslenie mam chyba opóźnione...
p.s. przepis na suszone pomidorki juz napisany Słonko..