Koleżanki mają rację co do Twoich niezwykłych umiejętności uprawowych - jestem pod wrażeniem

Napisz mi czy Mildred Jameson chętnie kwitnie? Kiedyś się do niego przymierzałam, ale z braku wiedzy zestrachałam

Może załóż w sekcji ofert forumowiczów jeśli chcesz, żeby wszyscy mogli od Ciebie kupowaćAlice 12 pisze:Bo mi go zlikwidowali, nie wiem dlaczego, chyba ze na duza skale, prosic sie nie będę, chcialam pomocCallanthe pisze:Alu, dlaczego zamiast twojego wątku sprzedażowego wyskakuje mi "Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział."![]()
Dziekuje za mile slowadorotakol pisze:Fantastyczny pokój storczykowy![]()
![]()
![]()
Koleżanki mają rację co do Twoich niezwykłych umiejętności uprawowych - jestem pod wrażeniem![]()
Napisz mi czy Mildred Jameson chętnie kwitnie? Kiedyś się do niego przymierzałam, ale z braku wiedzy zestrachałam
Widzisz niestety moj J.Pl nie jest na tyle dobry bym rozumiala co masz w tej chwili na mysli i nawet nie wiem jak to zrobicCallanthe pisze:Może załóż w sekcji ofert forumowiczów jeśli chcesz, żeby wszyscy mogli od Ciebie kupowaćAlice 12 pisze:Bo mi go zlikwidowali, nie wiem dlaczego, chyba ze na duza skale, prosic sie nie będę, chcialam pomocCallanthe pisze:Alu, dlaczego zamiast twojego wątku sprzedażowego wyskakuje mi "Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział."![]()
Nie tylko my tutaj
![]()
Śliczna jest ta Cambria ostatnio taką oglądałam w LM i bardzo mi się podobała
Mi też się podobała jak kwitła jednym pędemCallanthe pisze:Może załóż w sekcji ofert forumowiczów jeśli chcesz, żeby wszyscy mogli od Ciebie kupowaćAlice 12 pisze:Bo mi go zlikwidowali, nie wiem dlaczego, chyba ze na duza skale, prosic sie nie będę, chcialam pomocCallanthe pisze:Alu, dlaczego zamiast twojego wątku sprzedażowego wyskakuje mi "Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział."![]()
Nie tylko my tutaj
![]()
Śliczna jest ta Cambria ostatnio taką oglądałam w LM i bardzo mi się podobała
Tak jak juz napisalam, ja na tym nic praktycznie nie zarabiam, ale sie zastanowiue nad zalozeniem tego watkuCallanthe pisze:http://forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=11
tutaj jest miejsce, w którym wszyscy użytkownicy sprzedają roślinki![]()
i gdybyś jeszcze chciała kiedyś sprzedać te roślinki, to możesz tam założyć wątekchętni by się znaleźli
![]()
ale rozumiem, że ci nie zależy na sprzedaży jak musisz jeszcze tyle zrobić zanim je sprzedasz
Podlewam zawsze jak ziemia przeschnie calkowicie w okresie wzrostu bardziej obficie, po przekwitnieciu i jak przyrosty sa juz dojrzale zaprzestaje podlewania na kilka tygodnivaldessa_kane pisze:Alicjo ja do ciebie z biznesem - w jaki sposób podlewasz cambrie? Bo się zastanawiam czy działam prawidłowo
To zalezy jak jest w domu, latem nawet czesciej jeśli podloze przeschnievaldessa_kane pisze:Dziękito ci te podlewanie wyjdzie z raz w tygodniu?