Moje początki - giga45
Gosieńko dziękuję za buziaki
, nie wiem już który raz dziś tu zaglądam i gęba mi się cieszy na widok tego grzybeczka
i przyznaję Wam rację "wciąga" .
Co do menów, to jeszcze niedawno mój przychodził do mnie sprawdzać , czy aby się dobrze czuję , że tak rżę do ekranu
, ale w końcu dał sobie spokój ,bo co będzie zaczynał z wariatami ;:84

Co do menów, to jeszcze niedawno mój przychodził do mnie sprawdzać , czy aby się dobrze czuję , że tak rżę do ekranu

Pozdrawiam cieplutko Małgosia.
Giguś mam chwilkę czasu nareszcie więc przybiegłam zobaczyć czy aby nie potrzebujesz pomocy ale Ty dziewczyno świetnie sobie radzisz!!!!!!! gratulacje 
To lecę zrobic
ale jakby coś... to wiesz gdzie mnei szukać

To lecę zrobic

ale jakby coś... to wiesz gdzie mnei szukać

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Gosiu
jak Ty dajesz rade to wszystko pogodzić, praca , dom ,
, działka, przetwory i M, mój też zazdrosny jak tylko
długo siedzę przy monitorze to ma tyle spraw do mnie,
że muszę kończyć, ale dobrze że mamy swoje pasje,
zainteresowania, tyle interesujących rzeczy dowiadujemy
się codziennie, tyloma dobrymi myślami się dzielimy

jak Ty dajesz rade to wszystko pogodzić, praca , dom ,
, działka, przetwory i M, mój też zazdrosny jak tylko
długo siedzę przy monitorze to ma tyle spraw do mnie,
że muszę kończyć, ale dobrze że mamy swoje pasje,
zainteresowania, tyle interesujących rzeczy dowiadujemy
się codziennie, tyloma dobrymi myślami się dzielimy
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Witaj Giga ogóreczki w słoikach to dobrze wróży na zimę......,a ona już chyba blisko ,bo w ogrodzie po roślinach widać już jesień
może to efekt suszy...głupia ta pogoda....wczoraj piekielne słońce..., a dzisiaj zimno i pada deszcz....tyle dobrego 
Muszę sprobować ukorzenić berberys a... , jaka ma być łodyżka ,czy może być zdrewniała?A i udało mi sie podobnie jak Toie z tego co pokazujesz zaszczepić krzewuszkę
Miłego dnia

Muszę sprobować ukorzenić berberys a... , jaka ma być łodyżka ,czy może być zdrewniała?A i udało mi sie podobnie jak Toie z tego co pokazujesz zaszczepić krzewuszkę

Wpadam do Ciebie Giguś, a Ty tu serwujesz takie smakołyki. Ale czemu nie krzyczałaś głośno, że grill w gotowości bojowej i czemu tylko 4 kiełbaski na tyle luda?
Jeśli chodzi o dalie, to koniecznie musisz na zimę wykopać, bo zimy nie przetrwają, choćby nie wiem jaka łagodna była. Ja zawsze daję do doniczek z ziemią w zacienione miejsce w piwnicy i co jakiś czas delikatnie podlewam. Na wiosnę przestawiam je bliżej okna, albo całkiem na parapet ( w piwnicy ). I dopiero po "zimnej Zośce", czyli po 15 maja do gruntu. Dalie zawsze fajnie zimują i nie ma problemu z przyjęciem się, po wkopaniu do gruntu.
Jeśli chodzi o dalie, to koniecznie musisz na zimę wykopać, bo zimy nie przetrwają, choćby nie wiem jaka łagodna była. Ja zawsze daję do doniczek z ziemią w zacienione miejsce w piwnicy i co jakiś czas delikatnie podlewam. Na wiosnę przestawiam je bliżej okna, albo całkiem na parapet ( w piwnicy ). I dopiero po "zimnej Zośce", czyli po 15 maja do gruntu. Dalie zawsze fajnie zimują i nie ma problemu z przyjęciem się, po wkopaniu do gruntu.
z uśmiechami - Kasia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194