Aniu,dziekuje kochana.Kufer sluzyl przedtem do innych rzeczy .Wandy sa rzeczywiscie zdrowiutkie ,kupilam wszystkie ,ktore mam(te dorosle) u jednego sprzedawcy na Eb***.Juz sprawdzony.Ten prezent tez mnie zszokowal ,niemniej jednak bardzo sie z niego ciesze.zaplacilam ok 100 euro za wszystkie z przesylka.
actus pisze:
Tomus,ten kufer z kliniki przytargalam ,zeby w nim storczyki moczyc .Jest rewelacyjny
Myślałem, że jak dziewczyny z Hol. dostają co chwilę jakieś gratisy, yo Wy we Fra. macie takie styropianowe kufry u kurierów. Oj głupi Tomuś
Powodzenia z vandami
Valdesso,prosze ,oto co znalazlam o Twojej Madonnie
Jest to hybryda pierwszorzedowa ,rodzicami sa Paphio.Callosum i Paphio.Lawrenceanum.Callosum nie jest wapiennolubne ,Lawrenceanum lubi i nie lubi ,wiec logicznie rzecz biorac kranowa odpada .Poza tym ,zeby szybko zakwitla jak juz wiek dorosly osiagnie trzeba ograniczyc podlewanie zima.
O żesz Kasiula, że stałaś się posiadaczką to na pewno ale, że szczęśliwą to Ci powiem - faktycznie . Cuda, po prostu cuda - zdrowe, piękne, zadbane . Niesamowicie udane zakupy. Pieniądze wydane w sposób najlepszy z możliwych . Cieszę się razem z Tobą, na prawdę, bo wiem, że pod Twoją opieką pięknie zakwitną i będziemy wszyscy cieszyć oczy tym widokiem .
Piękne Vandy Niesamowite, że są jeszcze tacy sprzedawcy, którzy dają takie piękne i okazałe prezenty Zajmuje pół okna Pozostałe pięknie wyglądają w tych kokosach Życzę Ci żeby szybko się zaaklimatyzowały i jeszcze szybciej zakwitły
Ps. Kufer do moczenia rewelacyjny
Madzienka .Kufer zwinelam za zgoda szefowej.Jest naprawde rewelacyjny.Oby ladnie sie zaaklimatyzowaly i pieknie kwitly.Mam czerwone wstazki jak u Mariusza wieszac? (zartowalam)
Kasiu ale piękne i dorodne okazy kupiłaś.. Sprzedawce takiego to tylko ze świeczką szukać w PL.
Aa gratis niesamowity. Tak się dba o klientów i zachęca do dalszych zakupów. Aa wstążki możesz przywiązać bo po ciotce coś mi się dostało..
Mario .Nic nie będę wiazala .Fakt ,ze czasem cos sie dostanie ,ale bardzo rzadko i do tego jakiegos zdechlaka najczesciej.Tym bardziej jestem zszokowana takim pieknym okazem