Moje roślinki - Beata703
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ilonko bardzo lubię begonie mam już trzy rodzaje dostalam od treissi taką w srebne kropeczki,ale to jeszcze maluszek cieszę się,że Ci się podobają

Treissi dzięki za podpowiedz hibiskusik już stoi na wschodnim parapecie
Begonie wsadziłam do wody listki więdły, a potem usychały jedna szczepka całkiem wyschła drugą wsadziłam do ziemi i o dziwo wypuszcza listki ma już 2,ale takie malutkie jak podrosną to zrobie im zdjęcie
effo zebrinkę skubię na początku mi było szkoda,ale teraz widzę,że dobrze jej to robi bo się ładnie rozkrzewia wisi u syna w pokoju on wybrał sobie taką tapetę i Ci powiem,że kwiatki z tym kolorem ścian ładnie się komponują na razie ma tylko jednego kwiatka na ścianie,ale z czasem będzie ich więcej bo jest jeszcze dużo miejsca

Treissi dzięki za podpowiedz hibiskusik już stoi na wschodnim parapecie

Begonie wsadziłam do wody listki więdły, a potem usychały jedna szczepka całkiem wyschła drugą wsadziłam do ziemi i o dziwo wypuszcza listki ma już 2,ale takie malutkie jak podrosną to zrobie im zdjęcie

effo zebrinkę skubię na początku mi było szkoda,ale teraz widzę,że dobrze jej to robi bo się ładnie rozkrzewia wisi u syna w pokoju on wybrał sobie taką tapetę i Ci powiem,że kwiatki z tym kolorem ścian ładnie się komponują na razie ma tylko jednego kwiatka na ścianie,ale z czasem będzie ich więcej bo jest jeszcze dużo miejsca

Pozdrawiam Beata
Tak wyglądało w dużym pokoju przed nalotem mojej mamy z czterema dużymi kwiatkami szeflerą,beniaminkiem,fikusem i jeszcze jednym którego nazwy jeszcze nie znam i jeszcze dwoma paprotkami gigantami,ktore by tu się nie zmieściły są w innych pokojach
Dodam tylko,że moja mama też jest od niedawna zielono zakręcona ma więcej roślin odemnie i aż 17 storczyków

Dodam tylko,że moja mama też jest od niedawna zielono zakręcona ma więcej roślin odemnie i aż 17 storczyków

Pozdrawiam Beata
- koniczynka
- koniczynka