Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
Witajcie Kochani
Bardzo się ciszę ,że ciacho smakowało
Ja wczoraj miałam gości ,a wieczorem tak mnie rozbolała głowa,że padłam .Dziś jeszcze nie wiem co upiekę bo jutro następni goście
Zapraszam na kawusie
Życzę samych radosnych chwil
*Mów ludziom o tym co w widzisz Nich dobrego to ich wzmacnia *
Dziękuję Wszystkim za odwiedziny

Bardzo się ciszę ,że ciacho smakowało

Zapraszam na kawusie

Życzę samych radosnych chwil

*Mów ludziom o tym co w widzisz Nich dobrego to ich wzmacnia *
Dziękuję Wszystkim za odwiedziny

- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja też się już melduję na posterunku ( nie wiem, czy nie za późno ). Sama jestem ciekawa, co dzisiaj będzie w menu, tym bardziej, że mają być goście 

z uśmiechami - Kasia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194
No to ja się też już melduję na posterunku ( nie wiem, czy nie za późno ). A tak na marginesie, to jestem ciekawa co Jadzia dzisiaj upiecze, tym bardziej, że mają być goście 

z uśmiechami - Kasia
Witaj Jadziuniu
Ciacha widze nie ma trudno,poczekam na następne bo czuje że coś w piekarniku siedzi
,Dobra uciekam mam kawusie więc wypije i jakąś czekoladke wciągne.
Później wpadne ,na razie mówie papa.
Miłego popołudnia.-Tamara

Ciacha widze nie ma trudno,poczekam na następne bo czuje że coś w piekarniku siedzi

Później wpadne ,na razie mówie papa.
Miłego popołudnia.-Tamara
"Ogródek raczkującej tamusi" - zapraszam.
Witajcie
Ciacha będą jutro bo dziś byłam z kotkiem u weta
Jutro będą rogaliki i chruściki i na pewno jeszcze coś
wczoraj goście 3szt
dziś spokój
jutro goście 1 szt i w niedzielę goście 4 szt no i jak tu nie mieć coś słodkiego
kiedy oni tak bardzo lubią słodkości
a ja się ciesze ,że mam dla kogo upiec
*Izuniu 1004*dziękuje za odpowiedź
Wszystkim bardzo dziękuję za odwiedziny :Martuni
Danusi
giguni
Bożence170365
Wisience*
Tessce
Kasi
i Tamarce
Pozwólcie ,że odbiegnę trochę od tematu
Kwiatek Pana listonosza

po prostu mieczyki

Różyczka miniaturowa Julitka dziś padało więc trochę ja zbiło

Popatrzcie co mi zakwitło 2 raz .Napiszę Wam jak stałam się jego właścicielka .Otóż jechałam z M samochodem i patrzę coś w rowie ładnie z daleka wygląda ,więc krzyczę zatrzymaj samochód ,wysiadałam a tam on sobie rósł w gąszczu trawy .Więc łopatkę i wykopałam dostał miejsce pod brzozą .Nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale jak zakwitł 2 raz to chyba jest mu dobrze .Dziś jak wracałam z Ełku to wylukałam też w rowie asparagus (chyba źle napisałam)ale bardzo mocno padał deszcz więc nic z tego

Kwitki Ani. Mojej koleżanki która dla dobra innego człowieka jest gotowa zrobić wszystko a zwłaszcza dla dzieci

Róża Izy .Przyjechała z Warszawy tam rosła w doniczce i póki ładnie wyglądała było ok ,ale jak przestała kwitnąć to co można wyrzucić.Ale nagle złota myśl dajmy ją na Mazury może Jadzia jej pomoże.Chyba jej pomogłam
Bardzo lubię takie miejsca gdzie kwiaty rosną jak chcą ,gdzie nic nie ma pod kontrolą ,i to jest jedno z takich miejsc .Wiosna dosadzam tylko dalie .

Tutaj niestety kwiaty zostały okiełznane

Wiem ,że to nudne ale chociaż jedno

No i koniec trzeba czekać rok na te piękności

Kwitną pewnie ostatni raz

Moja jedyna białaska

Te kwiatki mają dla mnie wielkie znaczenie u mnie nazywają się Kwiatki Tereski .Ona sama odeszła wiosną a ja mam kwiatki które mi ofiarowała.

Na tym kończę .Pozdrawiam serdecznie

Ciacha będą jutro bo dziś byłam z kotkiem u weta

Jutro będą rogaliki i chruściki i na pewno jeszcze coś

jutro goście 1 szt i w niedzielę goście 4 szt no i jak tu nie mieć coś słodkiego

*Izuniu 1004*dziękuje za odpowiedź

Wszystkim bardzo dziękuję za odwiedziny :Martuni

Wisience*

Pozwólcie ,że odbiegnę trochę od tematu

Kwiatek Pana listonosza

po prostu mieczyki

Różyczka miniaturowa Julitka dziś padało więc trochę ja zbiło

Popatrzcie co mi zakwitło 2 raz .Napiszę Wam jak stałam się jego właścicielka .Otóż jechałam z M samochodem i patrzę coś w rowie ładnie z daleka wygląda ,więc krzyczę zatrzymaj samochód ,wysiadałam a tam on sobie rósł w gąszczu trawy .Więc łopatkę i wykopałam dostał miejsce pod brzozą .Nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale jak zakwitł 2 raz to chyba jest mu dobrze .Dziś jak wracałam z Ełku to wylukałam też w rowie asparagus (chyba źle napisałam)ale bardzo mocno padał deszcz więc nic z tego

Kwitki Ani. Mojej koleżanki która dla dobra innego człowieka jest gotowa zrobić wszystko a zwłaszcza dla dzieci

Róża Izy .Przyjechała z Warszawy tam rosła w doniczce i póki ładnie wyglądała było ok ,ale jak przestała kwitnąć to co można wyrzucić.Ale nagle złota myśl dajmy ją na Mazury może Jadzia jej pomoże.Chyba jej pomogłam

Bardzo lubię takie miejsca gdzie kwiaty rosną jak chcą ,gdzie nic nie ma pod kontrolą ,i to jest jedno z takich miejsc .Wiosna dosadzam tylko dalie .

Tutaj niestety kwiaty zostały okiełznane

Wiem ,że to nudne ale chociaż jedno

No i koniec trzeba czekać rok na te piękności

Kwitną pewnie ostatni raz

Moja jedyna białaska

Te kwiatki mają dla mnie wielkie znaczenie u mnie nazywają się Kwiatki Tereski .Ona sama odeszła wiosną a ja mam kwiatki które mi ofiarowała.

Na tym kończę .Pozdrawiam serdecznie

Jadzieńko po prostu dostałam kolorowego nie nie raczej kwiatowego zawrotu głowy,te wszystkie kwiatuszki jakie piękne aż chce się patrzeć i na róże i na pięknie pachnące lilie a mieczyki są piękniuśkie BAJKA....
Pozdrawiam cieplusio Tamara

Pozdrawiam cieplusio Tamara

"Ogródek raczkującej tamusi" - zapraszam.