. Ty już po obchodzie?? Ja dopiero po porannej kawie, coś się nie mogę dziś dobudzić. U mnie też mglisto, chłodno, wilgotno. Wykorowana rabatka bardzo zyskała na urodzie, jednak tło ściółki daje zupełnie inny efekt. Ładnie to skomponowałaś.
 . Ty już po obchodzie?? Ja dopiero po porannej kawie, coś się nie mogę dziś dobudzić. U mnie też mglisto, chłodno, wilgotno. Wykorowana rabatka bardzo zyskała na urodzie, jednak tło ściółki daje zupełnie inny efekt. Ładnie to skomponowałaś.Miłego!

. Ty już po obchodzie?? Ja dopiero po porannej kawie, coś się nie mogę dziś dobudzić. U mnie też mglisto, chłodno, wilgotno. Wykorowana rabatka bardzo zyskała na urodzie, jednak tło ściółki daje zupełnie inny efekt. Ładnie to skomponowałaś.
 Potem nie bedę miała już czasu na ogród.
 Potem nie bedę miała już czasu na ogród.

Ślicznie już zaaranżowałaś miejsce po niej .
  Ślicznie już zaaranżowałaś miejsce po niej .

naprawdę pięknie u Ciebie
  naprawdę pięknie u Ciebie  ale ja znowu pochwalę modrzew...baaardzo mi się podoba
  ale ja znowu pochwalę modrzew...baaardzo mi się podoba 

Tak, pytałam o płaczka
 Tak, pytałam o płaczka  Mama go już zastała w swoim ogródku, mieszka tam 3 sezon, a któż wie jak on długo? Może od samego początku, czyli 2008-2009. Co się stało z robinią - świadomie ją wycięłaś, czy jakaś burza/grad?
 Mama go już zastała w swoim ogródku, mieszka tam 3 sezon, a któż wie jak on długo? Może od samego początku, czyli 2008-2009. Co się stało z robinią - świadomie ją wycięłaś, czy jakaś burza/grad?

Jeszcze pomyślę nad datą spotkania i dam znać
 Jeszcze pomyślę nad datą spotkania i dam znać  

. Plastry mogły by zostać - obsypane drobnymi kamyczkami tak jak na pierwszej ścieżce. Będzie w tym samym klimacie, a jednak nie monotonnie. Plastry drewna nawiązują do kory i może wyjść fajny efekt.  Możesz spróbować, najwyżej wyjmiesz plastry i zasypiesz kamykami.
 . Plastry mogły by zostać - obsypane drobnymi kamyczkami tak jak na pierwszej ścieżce. Będzie w tym samym klimacie, a jednak nie monotonnie. Plastry drewna nawiązują do kory i może wyjść fajny efekt.  Możesz spróbować, najwyżej wyjmiesz plastry i zasypiesz kamykami.