I cóż zastałam... - cuda tu u Ciebie i mnogości wszelkiej zaiste wyborna ilość...tylko gratulować!
Echinopsis hyb. Gertrude x Consolution VK305, no niestety zaczynają kwitnąć w nocy i zazwyczaj jak juz wracam z pracy to przekwitnięteArtur89 pisze:Coś podobnego, wstawiłeś zdjęcie hybrydy![]()
Wiadomo co to za jedna?
Jakie nowości ja nic nie wiempiasek pustyni pisze:No...śliczneNawet bardzo. Ale tyle Cię nie było, a tu tylko tyle? Jak tam nowości - zaszalałeś, widziałam, pokazuj natychmiast.
Śliczny kolorek kwiatuszkaudało się złapać kwitnienie jednej z hybryd, w tym roku to chyba wszystkie przegapiłem
ja nic nie wiempiasek pustyni pisze:Dobra, dobraA na przykład variegatka A. myriostigma to co? Powiedz chociaż, czy zadowolony jesteś i pokaż nam ją. Miała być moja, ale byłam na wyjeździe i dzięki temu trafiła w dobre ręce
chyba, że wcześniej trafi je szlag.. ;)banditoo pisze:Zasada jest prosta, co zakwitło dziś zakwitnie i za rok![]()
Dobra, poddaję się, a Ty się nie złość tak często, bo złość piękności szkodzi!banditoo pisze: ja nic nie wiem