Ogród w Bieszczadach

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bunia79
500p
500p
Od: 25 cze 2012, o 23:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród w bieszczadach

Post »

Witaj Kamilu :wit . W Twoich okolicach byłam tydzień temu, zwiedzaliśmy bunkier kolejowy Hitlera w Stępinie. Mieszkam tylko ok. 30 km od Ciebie, ale u mnie jest strasznie płasko (niedaleko Dębicy), a okolice Strzyżowa są piękne...
Zachwyciły mnie przepiękne zdjęcia zachodów słońca ;:3

Pozdrawiam serdecznie. Bogusia
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Kamilu witaj :wit
Przepiękne zachody słońca...... natura jest niepowtarzalna :D
Awatar użytkownika
kamil888
500p
500p
Od: 26 lip 2012, o 17:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Alu, AGNESS - Dziękuję :D

Bogusiu Ja mieszkam już w powiecie brzozowskim, ale Strzyżów nie daleko :D
Byłem rok temu w Stępinie w bunkrze hitlerowskim. Czy odwiedziłaś też Karpacką Troję w Trzcinicy?
Nie daleko Stępiny a jest co zobaczyć ;:108 Do Dębicy mam około 75 km. Cieszy mnie, że podobają Ci się zdjęcia :D

Joasiu - Dziękuję za miłe słowa ;:173 Faktycznie w Bieszczadach jest cicho.
Przynajmniej u mnie :heja

Iwonko Dziękuję, ze Ci się u mnie podoba ;:108 Ta czarna kaczka nad oczkiem już niestety nie żyje ;:185 Zabił moją kotkę samochód ;:145 Pies ma na imię Borys. Uwielbiam chodzić z nim na letnie spacery :D

A teraz zdjęcie z Zakopanego :D

Obrazek

A zdjęcia z ogrodu dodam wieczorem. Dzisiaj muszę wysadzić dwuletnie kwiaty i zrobić porządek na rabacie...
Ogród w Bieszczadach
Pozdrawiam Kamil
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Kamilu widzę że i Ty wybrałeś się w góry, co prawda każde z nas było w innych górach, ale ich piękno jest wszędzie jednakowe :D
Przykro mi z powodu koteczki, niestety wielu kierowców w takich sytuacjach zamiast zwolnić i dać zwierzęciu kilka sekund, jeszcze przyspieszają. Smutne to ale prawdziwe :( Głaski dla Borysa :D
Pochwal się co to za kwiaty sadziłeś, bo obiecanych fotek nie ma ;:185
Awatar użytkownika
kamil888
500p
500p

Post »

Iwonko wczoraj nie miałem już siły dodać zdjęć, bo tak mnie ręce bolały... od wydzierania kopru z rabaty. Z kierowcami niestety już tak jest... ;:174 Dziś już obiecane fotki są :D
Wczoraj nie wysadzałem kwiatów, bo była za sucho, a teraz pada deszcz, więc myślę, że jutro je posadzę :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cynie
Obrazek

Obrazek

Fuksje
Obrazek

Ostróżka
Obrazek
Ogród w Bieszczadach
Pozdrawiam Kamil
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Piękne fuksje ;:oj
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Wychodzi na to Kamilu że deszcz od nas poszedł do Was ;:198 , ale kwiaty pokazujesz bardzo ładne, śliczne fuksje, cynie i chyba ostróżki :D A tulipany kupiłam białe i czarne do jednej donicy, a papuzie i narcyzy do drugiej, jeszcze dokupić muszę trochę szafirków do kompozycji. Wiosną mam ładne ozdoby przed domem, a taka donica wygląda tak, ta jest z zeszłej wiosny http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b13 ... 3526c.html
Awatar użytkownika
kamil888
500p
500p

Post »

Dzisiaj pogoda pod psem... Może to i dobrze, że pada to przynajmniej roślinki podleje ;:108
A skoro o psie mowa :;230

U mnie jest zgoda :D ;:108 Pies i kot w jednej budzie spali :D

Obrazek

Iwonko bardzo mi się podoba ta kompozycja, jeśli się zgodzisz odgapie od Ciebie ;:108 ;:130
A czarne tulipany kupowałaś w jakimś sklepie czy na targu?
I oczywiście tą kompozycję również zrobię taką samą, jeśli pozwolisz? :tan ;:108
Ogród w Bieszczadach
Pozdrawiam Kamil
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kamilu, super wygląda taka zgoda między kotem a psem, u mnie również między zwierzętami panuje spokój, no czasami utarczki się zdarzają, ale wiadomo w tak dużej grupie to nieuniknione, mam trzy psy i cztery koty plus dzikusy które się u mnie stołują. A tu dwa zgodne futrzaki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7da ... 80576.html
Cieszę się że Ci się moje kompozycje podobają, zawsze na wiosnę mam dwie takie donice przed domem, a jak tulipany przekwitną to zmieniam na donice z pelargoniami. Cebulki kupuję na targu od jednego pana z lubelskiego, który od 30 lat przyjeżdża w nasze rejony ze swoimi kwiatami, na Lubelszczyźnie ma cztery hektary kwiatów, widziałam zdjęcia, coś niesamowitego. Dzisiaj u niego dokupiłam jeszcze cebulki krokusów, biało-zielonych tulipanów i jeszcze jakąś cebulę z szachownic, ale nie jest to cesarska korona. Jeśli Ci się podobają takie doniczkowe kompozycję to jak najbardziej polecam, to piękna ozdoba na wiosnę, ja cebulki szafirków sadzę najpłycej, niżej cebulki narcyzów a najgłębiej tulipany, tak gdzieś kiedyś wyczytałam i tak robię. Miłego dnia :D
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kamilu, tylko że te moje trzy psy to jest jak Twój jeden :;230
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kamil888
500p
500p

Post »

Iwonko śliczne są twoje zwierzaki ;:oj Ja kiedyś tez miałem kilka kotów ale, że mieszkam 100m od ruchliwej drogi to sama wiesz co się stało... ;:174 Ja również posadzę cebulki w donicach. Muszę jeszcze wykopać cebulki z dużej rabaty i przesadzić je na mniejszą. Na wiosnę zakwitło tylko 5 tulipanów z tej rabaty, a cebule były posadzone na tej gdzie obecnie rośnie szarłat ( ta trawa czerwona ).
A jaką masz rasę psów?

Obrazek
Ogród w Bieszczadach
Pozdrawiam Kamil
Awatar użytkownika
Wroblica
200p
200p
Od: 10 lis 2009, o 14:31

Post »

:wit Hej Kamilu.
Piękne zdjęcie pięknej fuksji... Widzę że posadziłeś hebe, bardzo je lubię i mam je już 3 lata, zawsze okrywam na zimę gałęziami sosenki, podobno są wrażliwe. A... i byłam w Bieszczadach, tym razem nie w Bereżkach tylko koło Wetliny.
Awatar użytkownika
kamil888
500p
500p

Post »

Witaj Elu :wit
Miło mi, że podobają Ci się fuksje :D Hebe mnie również bardzo się podobają i muszę sobie kupić kilka. Wiem, że są w Lidlu. W Wetlinie tez jest pięknie ;:108 A byłaś na kilka dni pod namiotem?
Ogród w Bieszczadach
Pozdrawiam Kamil
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Kamilu, moje zwierzaki nie są rasowe, oprócz jednego, wszystkie są skrzywdzone przez człowieka, cztery zwierzaki (dwa psy i dwa koty) ze schronisk, jeden podrzutek i jeden zebrany z rowu (koty), można powiedzieć że mam taki mini przytułek dla pokrzywdzonych zwierząt :wink: A jak tam u Ciebie z pogodą? Chyba kończy Ci się laba i od pierwszego przybędzie obowiązków :D
Awatar użytkownika
Wroblica
200p
200p
Od: 10 lis 2009, o 14:31

Post »

:wit
Niestety tylko jedną noc spaliśmy w namiocie i byłam w szoku że było tak zimno w nocy gdy w dzień grzało ponad 30 stopni.
Po drodze tradycyjnie wstąpiliśmy na pstrąga pod górą Sobień, zwaną Bramą Bieszczad i do Bezmiechowej na Szybowisko. W Cisnej zaszliśmy do Siekierezady. Pole namiotowe nad rzeczką Wetlinką bardzo urocze, z widokiem na Połonine. Brodząc rzeczką w stronę knajpek w Wetlinie znaleźliśmy wodospad- piękny. Najlepsza jednak była wyprawa nocą z latarkami ulicą w stronę Wetliny pod niebem tak pełnym gwiazd jak tylko w Bieszczadach można zobaczyć.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”