Ogródkowe rozkosze Hanki - cz.2
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziewczyny! Jajecznica była mniam, mniam, posłuchałam przy niej świetnej muzyki,
pooglądałam sobie kamole, zastanawiając się, gdzie to by je nasza Haneczka wcisnęła
i lecę dalej, drapiąc się w głowę, bo gdzieś dla mnie Hania zostawiła na pocieszenie muzykę.
Nie chciałam jej w pracy słuchać, a teraz ... nie pamiętam.
No nic... muszę zabawić się w Sherlocka ... albo w Munka
No tak jak myślałam...
Więc za dużo się nie naszukałam.
Dzięki Ci Hanuś! Emma Shapplin ma niesamowity głos!
Ech... niekiedy też żałuję, że wszystkiego (raczej prawie wszystkiego) umiem tylko po trochu ...
Żaden większy talent się nie objawił. A z drugiej strony - może tak jest lepiej?
pooglądałam sobie kamole, zastanawiając się, gdzie to by je nasza Haneczka wcisnęła
i lecę dalej, drapiąc się w głowę, bo gdzieś dla mnie Hania zostawiła na pocieszenie muzykę.
Nie chciałam jej w pracy słuchać, a teraz ... nie pamiętam.

No nic... muszę zabawić się w Sherlocka ... albo w Munka

No tak jak myślałam...

Dzięki Ci Hanuś! Emma Shapplin ma niesamowity głos!
Ech... niekiedy też żałuję, że wszystkiego (raczej prawie wszystkiego) umiem tylko po trochu ...
Żaden większy talent się nie objawił. A z drugiej strony - może tak jest lepiej?

Pozdrawiam serdecznie
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj Hanuś jaka miałas dzisiaj ciekawą wycieczkę. Podziwiam Cie kamole sama bym przyturlała jakos ale az taki kawałp- mało mozliwe. Kozaki- uwielbiam i psiny twoje kochane tak miały dzisiaj fajowo. Izunia trafila w 10 prawda- ale jajecznica była przednia duzo nas sie najadło. Buziaki Haneczko i spokojnego wieczoru

Haniu a Ty znowu grzybki pokazujesz... i to piekne kozaki babka i chyba dwa białawe.... a ja nei mam grzybków. Wszystkie zakopałam pod świerkiem.
Ale fajnie, że pokazujesz nam zdjęcia ze swoich okolic. Przez chwilę chociaż ma się wrażenie, ze się tam jest. Możliwość zobaczenia jak wielkie liście ma lepiężnik.... to ciekawa nauka... rzeczywiśćie szukamy i zachwycamy się gunerami... a tu proszę... wielka piękna roślina, która rzeczywiście może zastąpić parasolkę
Kamienie... to materiał o którym marzy chyba każdy ogrodnik
Ja tez z alsu przwiozłam masę kamieni do skalniaka i kamyczków (które powkładałam do kwiatów doniczkowych)
Ale jaką czystą wodę macie Haniu
Psów już chyba nie trzeba kąpać 
Ale fajnie, że pokazujesz nam zdjęcia ze swoich okolic. Przez chwilę chociaż ma się wrażenie, ze się tam jest. Możliwość zobaczenia jak wielkie liście ma lepiężnik.... to ciekawa nauka... rzeczywiśćie szukamy i zachwycamy się gunerami... a tu proszę... wielka piękna roślina, która rzeczywiście może zastąpić parasolkę

Kamienie... to materiał o którym marzy chyba każdy ogrodnik

Ja tez z alsu przwiozłam masę kamieni do skalniaka i kamyczków (które powkładałam do kwiatów doniczkowych)
Ale jaką czystą wodę macie Haniu

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
A więc Hanuś grzybobranie się udało. Kozaczki z jajeczniczką pycha. A do tego czarna kawka - niebo w gębie.
Na takiego głaza podejrzewam że dużo znalazłoby się chętnych. Dobrz, że przewiezienie go nie jest takie łatwe. Bo w przeciwnym wypadku podejrzewam, że nasze rzeczki pokryłyby się mułem.

Na takiego głaza podejrzewam że dużo znalazłoby się chętnych. Dobrz, że przewiezienie go nie jest takie łatwe. Bo w przeciwnym wypadku podejrzewam, że nasze rzeczki pokryłyby się mułem.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Haniu !!!!!!!!!!
Kobietko kochana czy Ty masz czas na sen, co zajrzę na forum to u Ciebie 10 stron nowych, napieczone, nagotowane w ogródeczku wszystko podchowane, ze trzy roślinki uratowane .................ech co za kobieta..............................chyba ja chcę już na emeryturę..............................buuuuuuuuuuuuu nie chcę pracować tylko rozkoszować sie tym wszystkim jak Hania ....................da się ?????????????? ;:2 ;:84
Kobietko kochana czy Ty masz czas na sen, co zajrzę na forum to u Ciebie 10 stron nowych, napieczone, nagotowane w ogródeczku wszystko podchowane, ze trzy roślinki uratowane .................ech co za kobieta..............................chyba ja chcę już na emeryturę..............................buuuuuuuuuuuuu nie chcę pracować tylko rozkoszować sie tym wszystkim jak Hania ....................da się ?????????????? ;:2 ;:84
Pozdrawiam PATI
O rany Haniu! Co się tu dzieje w Twoim chusteczkowym
Tłum jak w Rzymie, a Ty na wycieczki jeździsz! Grzybki mniam, wygląda na to, że pogoda im służy.Jednego do jajecznicy sobie zwinęłam, bo tak mi zapachniała.....
Hanuś, nie mam gdzie tanguckiego wsadzić na razie i nie mam jeszcze koncepcji na niego, tak więc może jest jakiś chętny ogrodnik i przygarnie sadzonkę? Ja skorzystam w przyszłym roku
Już drugi raz próbuję ukorzenić mojego powojnika, jak na razie rezultat fatalny
Mam nadzieję, że jednak się uda, trzymaj kciuki!

Hanuś, nie mam gdzie tanguckiego wsadzić na razie i nie mam jeszcze koncepcji na niego, tak więc może jest jakiś chętny ogrodnik i przygarnie sadzonkę? Ja skorzystam w przyszłym roku

Już drugi raz próbuję ukorzenić mojego powojnika, jak na razie rezultat fatalny

- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Słoneczka Drogie, przemiłych gości mieliśmy,
więc musiałam się skupić wyłacznie na ich hołubieniu :P
Szaszłyki, sałatka bawarska , piwo z beczki, winko białe dla pijących
i ....noc nadeszła nie wiedzieć kiedy
Teraz za oknem buro i ponuro, powołano w Powiecie sztab kryzysowy,
bo w nocy mają być sztormy i Dzięki ulewy.
Szczęściem juz posprzątałam po ogródkowym party,
ciacho z likierem migdałowym w kawowym biszkopcie,
zmieszane w waniliowym twarożkiem, wiśniami i galaretkami agrestowymi
- macie na górnej półce w lodówce, a talerzyki w zmywarce.
Zapraszam do samoobsługi
A tymczasem, ściskam Was cieplutko
i biegnę z psami, póki jeszcze sucho na dworze!
więc musiałam się skupić wyłacznie na ich hołubieniu :P
Szaszłyki, sałatka bawarska , piwo z beczki, winko białe dla pijących
i ....noc nadeszła nie wiedzieć kiedy

Teraz za oknem buro i ponuro, powołano w Powiecie sztab kryzysowy,
bo w nocy mają być sztormy i Dzięki ulewy.
Szczęściem juz posprzątałam po ogródkowym party,
ciacho z likierem migdałowym w kawowym biszkopcie,
zmieszane w waniliowym twarożkiem, wiśniami i galaretkami agrestowymi
- macie na górnej półce w lodówce, a talerzyki w zmywarce.
Zapraszam do samoobsługi

A tymczasem, ściskam Was cieplutko
i biegnę z psami, póki jeszcze sucho na dworze!
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
Haniu! Proszę mi tu zaraz zrobić zdjęcie tego zjawiskowego ciasta!!!
O takim nie słyszałam ani nie widziałam, a tym bardziej nie kosztowałam.
O kurcze! Sztab kryzysowy?! Co to się dzieje w to lato ....
Ale na początku lata czytałam, że fronty takie się tworzą, jak w 1997 roku
i chyba takie ich skutki ...
O takim nie słyszałam ani nie widziałam, a tym bardziej nie kosztowałam.
O kurcze! Sztab kryzysowy?! Co to się dzieje w to lato ....
Ale na początku lata czytałam, że fronty takie się tworzą, jak w 1997 roku
i chyba takie ich skutki ...

Pozdrawiam serdecznie