Te 2 mini botaniki co mają być razem jeszcze do mnie nie dotarły, ale i tak będą bez kwiatówDufin pisze:piękny efekt końcowya czy nie myślałaś posadzić dwóch mini razem? Ja bym chyba im nawet nie wyciągała tego mchu, który mają będąc w doniczkach tylko z taką bryłka sphagnum wsadziłabym je między grubą korę we szkle ;) wtedy martwisz się tylko o to by mech był wilgotny wokół rośliny
Już przeceniona była - straciła 2 kwiatki i musiałam przyciąć jej korzonki bo niektóre były ciut papuciowate, ale to fakt, że jak na coś z przeceny i tak bardzo ładnie wygląda i mam nadzieję, że trochę postoi, za to tej drugiej odsiostrowej mini chyba z połowę korzonków amputowałam, ma tylko 3 kwiatki z czego 2 chcą mnie już opuścićCallanthe pisze:nie wygląda na podupadającą
całkiem przypadkiem pewna Kaśka coś mi dziś wysłałakahim pisze:Ślicznie![]()
![]()
Dorzucisz jeszcze roślin drobnoliściastych i będzie bosko
A pewnie! I do słoika!Lolivette pisze:valdessa_kane pisze:Piekne to wygladaChyba sama wkoncu zdecyduje sie na mini
zanim od Pati dostane swoja zamowiona
Loli, rośnie listek więc myślę, że jeszcze w tym roku ją dostaniesz, bo wydaje mi się, że ma dwa korzonki, ale jest tak przytwierdzona do mamusi, że nie mam pewnościLolivette pisze:valdessa_kane pisze: Piekne to wygladaChyba sama wkoncu zdecyduje sie na mini
zanim od Pati dostane swoja zamowiona