A ja myślałam, że to ramki przygotowane do witraży się suszą..... .
Tylko ten obrazek z przodu nie pasował mi do całości.
Ja bym na ten murek dała matę a na nią dopiero te eksponaty galeryjne.
Busz doskonały jak dla mnie.
Ojjj zanim przyjedziesz to będzie zima .Czekałam na trawiasty zakątek no i sie doczekałam .Wiesz przedwczoraj przesadzałam już w inne miejsce tego Firecrakera jakie on miał już długi korzenie a dopiero miesiąc temu go tam posadziłam .Tojeść kropkowana przy nim to PIKUŚ Trawa przycięta na jeżyka i cudnie masz
Marysiu przepiękne te Twoje zakątki i zakamarki ogrodowe, aż się rozmarzyłam. U Ciebie jeszcze taka soczysta zieleń, a u mnie dominuje kolor słomiasto-brązowy.
To podobnie jak u mnie Lidziu.
Marysiu bardzo dziękuję za zaproszenie.
Jednak teraz przerabiam rabaty w całym ogrodzie.
Ta susza tak dała mi do myślenia, że wzięłam się za tą gigantyczną pracę.
Ale to już z myślą o przyszłości i pewno jeszcze cieplejszych latach.
Jadziu w tym roku zimy ma nie być bo limit wyczerpała na wiosnę trawiasty zakątek dziś w odsłonie dla Ciebie Lidziu nie wszędzie jest zielono, trawnik zrobił się rudy ale po deszczu już się regeneruje Grażynko czyżbyśmy teraz miały zakładać rabaty śródziemnomorskie skoro klimat się ociepla
swoją drogą ruch w ogrodzie musi być bo inaczej opatrzą nam się te same kąty, to tak jak z przemeblowaniem w domu Aniu mój ogród ma już 25 lat i też zaczynałam od malutkich sadzonek, czasami odrzutami od znajomego ogrodnika i one są najładniejsze, mało tego rosną tam gdzie nie powinny
Dzisiaj zapraszam na przegląd traw i takich tam uzupełniaczy kolorowych