Aniu fajnie, że moje hortensje skusiły Ci do zakupu.... to wspaniałe krzewy i ja wciąż kombinuję, gdzie by to jeszcze jakąś wcisnąć
Ta na 2 fotce to Pink Diamond , koronkowa piękność
Iwonko na liliowce bardzo namawiam, to wspaniałe całkowicie niekłopotliwe kwiaty, a przy tym bajeczne kolorowe bukiety
Dorotko u mnie na szczęście liście na liliowcach są śliczne i zieloniutkie i teraz po przekwitnięciu służą za tło dla innych kwitnących kwiatów, ale jeśliby zasychały, to bym wycinała.....
Nelu tak to jest z tymi zakupowymi pomyłkami...... zdarzają się często i bardzo wkurzają.... a nawet potrafią zrazić do roślin.... Pech, że u Ciebie liliowiec zakwitł na żółto, a to kolor jakiego nie chcesz mieć ..... U mnie w ogródku wszystkie kolorki tęczy, więc nawet jak zdarzają się pomyłki, to gdzieś tam sobie zamieszkują

Ja liliowce uwielbiam i gdzie tylko mam wolny skrawek to dosadzam
Justynko liliowce już powolutku odchodzą do wspomnień...... kwitnie już tylko kilka krzaczków....
Za słoiczkowanie brzoskwiń biorę się znów jutro
Justynko cieszę się, że jesteś i bardzo zapraszam
Grażynko i ja mrożonych brzoskwiń nie lubię..... wolę dżemiki i połówki w syropie..... Mrożone lubię wiśnie ( w całości tylko wypestkowane )i zmiksowane z cukrem truskawki i maliny....
Kilka ogrodowych obrazków....