Storczyki Callanthe cz.II :)

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Storczyki Callanthe cz.II :)

Post »

pewnie tak, ale akwarium mi się nie podoba ;:131 nie jest z takiego ładnego grubego szkła.. i zazwyczaj na styku scianek jest klejone silikonem i nie bardzo to do mnie przemawia ;:224
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Alice 12
1000p
1000p
Od: 7 lip 2013, o 19:44

Post »

Ale sliczna szklarenke mu zalatwilas ;:167 szkoda ze jeden tam moze tylko zamieszkac, bardzo estetyczny widok ;:138
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ajania
1000p
1000p
Od: 10 lut 2011, o 14:44

Post »

Pięknie się Pati prezentuje maluszek w takim ślicznym domku ;:138 . Na prawdę śliczne to "szkiełko".
Callanthe
1000p
1000p
Od: 19 mar 2013, o 17:07

Post »

Dufin pisze:pewnie tak, ale akwarium mi się nie podoba ;:131 nie jest z takiego ładnego grubego szkła.. i zazwyczaj na styku scianek jest klejone silikonem i nie bardzo to do mnie przemawia ;:224
w sumie racja i chyba ma trochę ciemniejsze szkło ;:224
nie widziałam nigdy nic takiego ale większego ;:218 będę się rozglądać

Aniu, a w sklepach typu "wszystko za 5 zł" ? mam wrażenie, że tam widziałam kiedyś dużo tego typu szkła ;:204
jakieś patery, talerze i wazony chyba też były szklane, kurcze nie umiem sobie przypomnieć ale coś mi świta, ale nie wiem którym kościele ;:131
Alice 12 pisze:Ale sliczna szklarenke mu zalatwilas ;:167 szkoda ze jeden tam moze tylko zamieszkac, bardzo estetyczny widok ;:138
Na razie jest tylko jeden więc nie ma problemu ;:306 ale to prawda, że cudnie to wygląda :D
Pozdrawiam, Pati :wit
Moje storczyki: cz. I II
sprzedam
Callanthe
1000p
1000p

Post »

ajania pisze:Pięknie się Pati prezentuje maluszek w takim ślicznym domku ;:138 . Na prawdę śliczne to "szkiełko".
Dzięki Aniu ;:168 , nie wiem czemu nie widziałam wcześniej twojego postu :shock: Może napisałyśmy w tym samym czasie ;:218
Pokaż swoje kwiatuszki ;:224
sprzedam
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pati u mnie są tylko 3 takie sklepy, jeden jest zamknięty bo urlop a w pozostałych dwóch nic takiego nie widziałam. Widziałam natomiast takie kielichy na nóżce, większe niz ma Mariusz, ale koszt ok 50 zł a chyba byłoby ciut za małe na wszystkie maluchy. Było tez większe ze szklaną przykrywką (coś takiego jak na ciastka) ale nie było ceny ;:204 nie zależy mi jakoś bardzo bo na razie malce rosną ładnie, ale gdyby była okazja kupić coś takiego za dobre pieniądze to zastanowiłabym się nad takim rozwiązaniem :lol: Twój się ślicznie prezentuje ;:333

Pozdrawiam Ania!
Callanthe
1000p
1000p

Post »

kielichy na nóżce też się ślicznie prezentują ;:oj na pewno są bardziej efektowne niż osłonki i to szkło co ja mam ;:215 ale z drugiej strony ile tych kielichów musiałabyś mieć, a jak maluchy podrosną to co dalej z nimi :?: ja mam w domu kielichy na nóżkach szklane ręcznie robione z kolorowego szkła przez moją prababcie, więc jakby mama zobaczyła, że stoją w nim kwiatki to by mnie chyba zaszlachtowała ;:306
ja w ogóle lubię szkło i rośliny w szkle jak np. tutaj ;:167 i nawet storczyk jest ;:oj niesamowicie mi się podoba, więc tym bardziej się cieszę, że coś takiego chociaż w malutkiej części udało mi się stworzyć u mnie. mam nadzieję, że też dzięki temu będzie lepiej rósł :)

-- 15 sie 2013, o 16:58 --

w sumie dostałam kiedyś franka w wysokim szklanym wazonie, ale wysokie wazony nie sprawdzają się przy roślinach, bo kiepsko jest z przepływem powietrza, więc w grę wchodzi jedynie coś dosyć niskiego i szerokiego :D
sprzedam
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

Ale fantastyczna deko..;tez takie uwielbiam. ;:167
Callanthe
1000p
1000p

Post »

na dole jak dzisiaj grzebałam w śmieciach, żeby wytargać te denka od słoików znalazłam butelkę po jack'u daniels'ie i też już mi się lampka zapaliła :idea: co by dobrego z niej tu zrobić ;:224 bo ta butelka też jest bardzo ozdobna :)
rośliny w szkle są fantastyczne ;:167
sprzedam
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pati własnie ja widziałam taki kielich na nóżce duużych rozmiarów ;) Weszłoby tam z 5/6 dorosłych storków :) tylko na tym większym nie było ceny niestety a nie dopytywałam bo póki co mam ważniejsze wydatki :)

Pozdrawiam Ania!
actus
1000p
1000p

Post »

Kombinuj Pati ,pogrzeb w necie co mozesz tam posadzic ,widzialam takie "butelkowe" ogrody ,rewelacja!!!
Callanthe
1000p
1000p

Post »

actus pisze:Kombinuj Pati ,pogrzeb w necie co mozesz tam posadzic ,widzialam takie "butelkowe" ogrody ,rewelacja!!!
właśnie szukam ;:224
Dufin pisze:Pati własnie ja widziałam taki kielich na nóżce duużych rozmiarów ;) Weszłoby tam z 5/6 dorosłych storków :) tylko na tym większym nie było ceny niestety a nie dopytywałam bo póki co mam ważniejsze wydatki :)
łeee, to fajne takie duże ;:oj
sprzedam
Awatar użytkownika
ajania
1000p
1000p
Od: 10 lut 2011, o 14:44

Post »

Pięknie to wygląda i nawet mogłoby sę dobrze sprawdzić przy gat. wymagających większej wilgotności ale podlewanie to już może być w tym przypadku hardkor...
Callanthe
1000p
1000p

Post »

znalazłam tylko coś takiego ;:173

Obrazek

Obrazek

ale chyba, żeby władować tam storczyki ;:224 to chyba bym się nie zdecydowała ;:185 ;:131
sprzedam
actus
1000p
1000p

Post »

;:oj ;:oj ;:oj To z paputkiem rewelacyjne!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”