Dziekuje za mile slowaCallanthe pisze:Taka teściowa to jednak skarb, bo wszystko zależy od człowieka i od tego jakie na początku będzie mieć założenie. Bo skądś musiał wziąć się ten przesąd, że teściowe złe są. Jak na początku nastawi się negatywnie jak na wroga to wiadomo, a jak pozytywnie jak Mama Ali to od razu inaczej![]()
Ale Holandia jest też bardziej tolerancyjna niż Polska![]()
Ala 200eToż to majątek! To nie dziwię Ci się, że tak zaszalałaś i teściowa ma gest
Piękne roślinki kupiłaś do swojej kolekcji i z niecierpliwością czekam na kolejne zakupy
![]()
Piccolo Red przepięknie rozkwita, mam nadzieję, że za jakiś czas pokażesz nam jak rozwinął się w całości
Phal. Stobartiana ?Alice 12 pisze:A teraz jeden z gratisownawet nie mam plakietki, wiec nie powiem jak to sie nazywa, darowanemu koniu w zeby sie nie zaglada
![]()
No co Ty, a tak mi to przypominaactus pisze:Tez nie Pati
na pewno nie jest to phalaenopsis, ale szukac dalejCallanthe pisze:No co Ty, a tak mi to przypominaactus pisze:Tez nie PatiPrzypadkiem się natknęłam i mówię "O, storczyk Ali", a tu jednak nie
Dopiero teraz zauważyłam liścieAlice 12 pisze:na pewno nie jest to phalaenopsis, ale szukac dalejCallanthe pisze:No co Ty, a tak mi to przypominaactus pisze:Tez nie PatiPrzypadkiem się natknęłam i mówię "O, storczyk Ali", a tu jednak nie
Liscie i pseudobulwy przypominaja Kattlejkeactus pisze:No to ja już nie wiem ,ale gdzies go widzialam ,tylko nie pamietam gdzie