Moja mała kolekcja
Re: Moja mała kolekcja
Szczególnie psów o takich gabarytach
.

Dufin pisze:dobrze, że psów nie masz więcej niż storczykówLolivette pisze: Psy to moja pierwsza pasja i ksiazki fantasypo nich sa storczyki

No coDufin pisze:Loli

Rewelacyjne te filmiki ,a synus cudo

Jaki cudnyyy
Uwielbiam takie psiaki 
Moje marzenie to dom na wsi i taki pies
(tylko cicho bo jak moja szanowna lady usłyszy to się obrazi, że nie uważam jej rasowego psa polskiego podwórkowego
za najpiękniejszego psa świata :P )

Moje marzenie to dom na wsi i taki pies

- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jaki cudowny piesek
moze on musi tak szybko rosnac nie znam sie na tej rasie, ale ja mam Mastifa Angielskiego ma 8 miesiecy wazy 75 kg wyglada jak maly konik i on ma byc taki duzy 

Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
On ma byc docelowo duzy, ale rosnie za szybko. Psy ras duzych rosna wolniej bo dopiero majac 1,5 - 2 lata sa dorosle, ze tak to ujme. Jak psy rosna za szybko moga miec pozniej roznego rodzaju problemy stawowe czy sercowe. I Twoj kochana mastif (swoja droga uwielbiam mastify tezAlice 12 pisze:Jaki cudowny piesek![]()
![]()
moze on musi tak szybko rosnac nie znam sie na tej rasie, ale ja mam Mastifa Angielskiego ma 8 miesiecy wazy 75 kg wyglada jak maly konik i on ma być taki duzy

A zeby nie byl off to kupilam 2 storcze znow dzis

- Alice 12
- 1000p
No akurat jeśli chodzi o moje malenstwo to on ma idealna wage, nawet weterynarz powiedziala ze mogby byc jeszcze troszke ciezszyLolivette pisze:On ma być docelowo duzy, ale rosnie za szybko. Psy ras duzych rosna wolniej bo dopiero majac 1,5 - 2 lata sa dorosle, ze tak to ujme. Jak psy rosna za szybko moga miec pozniej roznego rodzaju problemy stawowe czy sercowe. I Twoj kochana mastif (swoja droga uwielbiam mastify tezAlice 12 pisze:Jaki cudowny piesek![]()
![]()
moze on musi tak szybko rosnac nie znam sie na tej rasie, ale ja mam Mastifa Angielskiego ma 8 miesiecy wazy 75 kg wyglada jak maly konik i on ma być taki duzy
) moze rosnac do max 90 cm i wagi okolo 120 kg. Moj max 70 i waga okolo 60. Dzis byl wazony znow i ma 40 kg i 65 cm w klebi. Ma dopiero pol roku. wiec martwie sie
A zeby nie byl off to kupilam 2 storcze znow dzisA tak sie chwalilam, ze na ten miesiac koniec i tak dlugo nic nie kupilam
Pokaze jak wroce z pracy

Co nie oznacza ze go glodze

Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
Sprzedam storczyki!
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Wygrałam !!Callanthe pisze:Lolivette pisze:Dziekuje![]()
Nie wchodze już w tym miesiacu do zadnego ogrodniczego !!![]()
Wszyscy tak mówimy

Ja tez wygralam

Nie chce sie wymadrzac, ale zmien weterynarzaAlice 12 pisze:No akurat jeśli chodzi o moje malenstwo to on ma idealna wage, nawet weterynarz powiedziala ze mogby być jeszcze troszke ciezszyLolivette pisze:On ma być docelowo duzy, ale rosnie za szybko. Psy ras duzych rosna wolniej bo dopiero majac 1,5 - 2 lata sa dorosle, ze tak to ujme. Jak psy rosna za szybko moga miec pozniej roznego rodzaju problemy stawowe czy sercowe. I Twoj kochana mastif (swoja droga uwielbiam mastify tezAlice 12 pisze:Jaki cudowny piesek![]()
![]()
) moze rosnac do max 90 cm i wagi okolo 120 kg. Moj max 70 i waga okolo 60. Dzis byl wazony znow i ma 40 kg i 65 cm w klebi. Ma dopiero pol roku. wiec martwie sie
A zeby nie byl off to kupilam 2 storcze znow dzisA tak sie chwalilam, ze na ten miesiac koniec i tak dlugo nic nie kupilam
Pokaze jak wroce z pracy
![]()
Co nie oznacza ze go glodze

-- 14 sie 2013, o 18:34 --
Callanthe pisze: Wygrałam !!

actus pisze:Ja tez wygralam![]()
![]()

- Alice 12
- 1000p
A bardzo chetnie pokaze moje malenstwo wrzuce fotki na moj watekLolivette pisze:Nie chce sie weymadrzac, ale zmien weterynarzaAlice 12 pisze:No akurat jeśli chodzi o moje malenstwo to on ma idealna wage, nawet weterynarz powiedziala ze mogby być jeszcze troszke ciezszyLolivette pisze:On ma być docelowo duzy, ale rosnie za szybko. Psy ras duzych rosna wolniej bo dopiero majac 1,5 - 2 lata sa dorosle, ze tak to ujme. Jak psy rosna za szybko moga miec pozniej roznego rodzaju problemy stawowe czy sercowe. I Twoj kochana mastif (swoja droga uwielbiam mastify tezAlice 12 pisze:Jaki cudowny piesek![]()
![]()
Pokaze jak wroce z pracy
![]()
Co nie oznacza ze go glodzePsy rosnace lepiej jak waza mniej niz wiecej ze wzgledu na obciazenie stawow biodrowych i nie ma czegos takiego jak idealna waga. Psy sprawdza sie po zebrac czy nie sa za tluste badz za chude. Pokaz swoj malenstwo
Callanthe pisze:Wygrałam !!Callanthe pisze:Lolivette pisze:Dziekuje![]()
Nie wchodze już w tym miesiacu do zadnego ogrodniczego !!![]()
Wszyscy tak mówimy

P.S nie jes to moj pierwszy mastiff angielski

Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
Sprzedam storczyki!