Oaza spokoju Hanki
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Haniu ja też chcę te przepisy ,bo ja nie umiem piec,tylko potrafię sernik na zimno z galaretkąHanka 1 Wysłany: Sro 06 Sie 2008 14:57 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Gosieńko
Nie wierzę,że nie umiesz piec ,tak sobie wmówiłaś.dam ci takie przepisy na początek,że na pewno wyjdzie ci superowe ciasto a później więcej i więcej aż dojdziesz do takiego kunsztu,że zadziwisz wszystkich swoich znajomych -tylko wieczorkiem

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Witaj Haneczko ,pozmieniało się u Ciebie ,z kwiatów na kulinaria ,no ale przecież jest na to akurat sezon :P więc jest to zrozumiałe ,ja też od gapię Twoje kiszone ogóreczki z papryką :P jutro z rana będę zbierać i zaraz wypróbuje :P paprykę tez mam swoją :P Szkoda że wiatr połamał Ci kwiaty ,takie były ładne ,ale myślę ,że chociaż coś Ci Hanuś zostało 

- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Haniu! Przepiękne są Twoje kwiaty, a zwłaszcza róże.
Przykro mi, że pogoda była taka niełaskawa i dla Twojego ogrodu.
Nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie (przepraszam, jeżeli mi umknęła)
- jaką bejcą (czy jak to się nazywa
) Twój mąż malował pergole?
Będę musiała kupić kratę na balkon i chyba ten kolor najbardziej by mi odpowiadał.
No i nie wiem, co robić z Twoimi przepisami. Może Haniu założyłabyś też swój kulinarny wątek,
albo dołączyła się do Jadzi1, bo za chwilę nie będę wiedziała, na której stronce są Twoje
smaczne przepisy. A na razie nie mam pojęcia (przez ten ciągnący się remont) gdzie jest mój
zeszyt z przepisami. Poza tym mogłoby wtedy więcej forumek z nich skorzystać (sorki, jeżeli
uraziłam jakiegoś pana
).
Moim zdaniem dobrych przepisów nigdy nie jest za wiele!
Przykro mi, że pogoda była taka niełaskawa i dla Twojego ogrodu.
Nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie (przepraszam, jeżeli mi umknęła)
- jaką bejcą (czy jak to się nazywa

Będę musiała kupić kratę na balkon i chyba ten kolor najbardziej by mi odpowiadał.
No i nie wiem, co robić z Twoimi przepisami. Może Haniu założyłabyś też swój kulinarny wątek,
albo dołączyła się do Jadzi1, bo za chwilę nie będę wiedziała, na której stronce są Twoje
smaczne przepisy. A na razie nie mam pojęcia (przez ten ciągnący się remont) gdzie jest mój
zeszyt z przepisami. Poza tym mogłoby wtedy więcej forumek z nich skorzystać (sorki, jeżeli
uraziłam jakiegoś pana

Moim zdaniem dobrych przepisów nigdy nie jest za wiele!

Pozdrawiam serdecznie
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Haniu, zaglądam, zaglądam...,Hanka 1 pisze:Witaj Gabryś
O widelcu nie wiedziałam
Miło,że do mnie zaglądasz,martwię się o Bogusię nie wiesz co u niej?
życzę miłego dnia
Nie mam za wiele czasu, ale staram się zaglądać i choć od czasu do czasu coś napisać.
Bogusia dochodzi do siebie, ale to już wiesz bo tam byłaś a i Bogusia była u Ciebie.

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38