Ryba w oko go !valdessa_kane pisze:Zasugerowałam mężowi właśnie, że i mi by się taki szerszy parapet przydałto powiedział, że mam sobie wybić z głowy
![]()
![]()
Zrób go sama, ja ostatnio naprawiłam sobie sama łóżkovaldessa_kane pisze:Zasugerowałam mężowi właśnie, że i mi by się taki szerszy parapet przydałto powiedział, że mam sobie wybić z głowy
![]()
![]()
Juz to widze. "Jak juz siadasz na lozku to z lewej bo po prawej mam noge ze srubokreta"Callanthe pisze:Zrób go sama, ja ostatnio naprawiłam sobie sama łóżkovaldessa_kane pisze:Zasugerowałam mężowi właśnie, że i mi by się taki szerszy parapet przydałto powiedział, że mam sobie wybić z głowy
![]()
![]()
Śrubokrętem
Lolivette pisze:Juz to widzę. "Jak już siadasz na lozku to z lewej bo po prawej mam noge ze srubokreta"Callanthe pisze:Zrób go sama, ja ostatnio naprawiłam sobie sama łóżkovaldessa_kane pisze:Zasugerowałam mężowi właśnie, że i mi by się taki szerszy parapet przydałto powiedział, że mam sobie wybić z głowy
![]()
![]()
Śrubokrętem
Znow mnie nie czytasz/ sluchaszCallanthe pisze:No i gdzie zdjęcie z pokojem ze storczami?
Nie tylko :P Te co sie nie zmiescily u salonie i salataCallanthe pisze:aktualnie jak wygląda, podobno są w nim przekwitnięte kwiatki