Lolivette pisze:Jest generalnie mocno limonkowy, ale nie potrafie tego uchwycic :/ Moze jak zrobie z lampa wieczorem to bedzie widac Na ostatnim troszke to widac, ale to jeszcze nie to co w rzeczywistosci. To moj najbardziej zielony falek
13. Najciemniejszy i najmniejszy po MM w mojej kolekcji. Male drzewko. Ma bezowe brzegi.
14.Biedroneczka traci kwiatuszki i nie wiem czemu Naszczescie puszcza nowe
15. Jako fanta wszelkich kropeczek i plamek nie moglam przejsc obojetniej obok tej burzy kwiatow Kosztowal cale 2,5 e wiem zakup tym bardziej cieszy Tlo ma cos pomiedzy kremowym, a limonkowym. Ciezko okreslic bo zalezy od sloneczka.
16. TZ przedostatni Ma takie cieplutkie kolory Zolciutko- leciutko rozowawy.
17. Prezent od babci TZ-a otwiera nowe kwiatuszki Sa ladniejsze bo maja wzorek na okolo platkow dodatkowo. Starsze maja tylko te kropeczki w srodku.
aaaaaaaaaaaaaaaaa......... Tylko polowa sie wkleila!! Zaraz sie zalamie!! Moze ktos cofnac przegladarke i zacytowac to co wkleilam wczesniej zanim niechcacy edytowalam??
Pięknie zaszalałaś z aparatem, powinnaś się nudzić zdecydowanie częściej .
Piccolo już od dawna mi się marzy a z każdym opkazywanym ujęciem coraz bardziej. Twój jest piękny . Żółtasek z plamkami też śliczny.Zresztą wszystkie są piękne, więc żadne inne sensowne wypowiedzi nie przychodzą mi do głowy.
O kurcze, dopiero teraz zobaczyłam drugą część zdjęć .
Koooooocham nakrapiane .
Loli, ależ pokaz!!! Feeria barw. Ciapeczki, paseczki, kropeczki.
Tyma razem to ja wołam - zaadoptuję wszystkie keiki i basal keiki. A za 3 dałabym się nawet pokroić w talarki
A tak serio to przepiękna kolekcja, każdy inny.. i te kropeczki, uwielbiam je i jeszcze tyle Ci ich kwitnie w jednym czasie u mnie zostało może 6 z kwiatami ale niektóre też już opadają