. U mnie koleusy nie chcą rosnąć, nie wiem czy ziemia jest za ciężka w doniczce? Zwykła ogrodówka przecież.
. U mnie koleusy nie chcą rosnąć, nie wiem czy ziemia jest za ciężka w doniczce? Zwykła ogrodówka przecież.Latarenki dobrze, że są czarne, bardzo ładnie komponują się z drewnem, którego masz sporo
 , a kropkA nad i są białe świece

. U mnie koleusy nie chcą rosnąć, nie wiem czy ziemia jest za ciężka w doniczce? Zwykła ogrodówka przecież.
. U mnie koleusy nie chcą rosnąć, nie wiem czy ziemia jest za ciężka w doniczce? Zwykła ogrodówka przecież. , a kropkA nad i są białe świece

Latarenki uwielbiam jak i wszelkiego rodzaju świece i świeczniki, które zbieram namiętnie
 Latarenki uwielbiam jak i wszelkiego rodzaju świece i świeczniki, które zbieram namiętnie    

I wciąż poluję na inne niż mam odmiany
 I wciąż poluję na inne niż mam odmiany   

Następna odsłona będzie jesienna , kiedy zmienię aranżację i wprowadzę chryzantemy, wrzosy, dynie i nowe jesienne wianuszki
 Następna odsłona będzie jesienna , kiedy zmienię aranżację i wprowadzę chryzantemy, wrzosy, dynie i nowe jesienne wianuszki   

Jestem pewna,  że urlop był wspaniały
 Jestem pewna,  że urlop był wspaniały   

na pewien czas zrezygnowałam z nich, ale znów jestem nimi zauroczona i wciąż poszukuję innych niż mam odmian ....
  na pewien czas zrezygnowałam z nich, ale znów jestem nimi zauroczona i wciąż poszukuję innych niż mam odmian .... 
  Te drobne dzwoneczki są urocze.... takie delikatne
 Te drobne dzwoneczki są urocze.... takie delikatne  

zapraszasz gości na pogaduchy
  zapraszasz gości na pogaduchy   w tak miłym otoczeniu i dzięki Ci za to
  w tak miłym otoczeniu i dzięki Ci za to   byle nie wszyscy na raz bo zrobi się tłoczno w takim kameralnym zakątku
 byle nie wszyscy na raz bo zrobi się tłoczno w takim kameralnym zakątku  

masz talent
  masz talent 

Ja też bardzo lubię oglądać donicowe kompozycje
 Ja też bardzo lubię oglądać donicowe kompozycje   

Taras to faktycznie główny punkt ,,kawkowania ,, i pogaduch z przyjaciółmi
 Taras to faktycznie główny punkt ,,kawkowania ,, i pogaduch z przyjaciółmi   W piękną pogodę każdy chce siedzieć na powietrzu w otoczeniu kwiatów.... a nawet i jak pada, bo jest w sporej części zadaszony
 W piękną pogodę każdy chce siedzieć na powietrzu w otoczeniu kwiatów.... a nawet i jak pada, bo jest w sporej części zadaszony   

Wiesz tak na pierwszy rzut oka nie widać jakichś ,,ogrodowych niedomagań,, ale jak przyjrzeć się bliżej, to aż smutno się robi..... hortensje ogrodowe miejscami zbrązowiałe, floksy spalone, trzeba wycinać... a tak pięknie i długo kwitły w zeszłym roku.... w tym przemknęły błyskawicznie.....
 Wiesz tak na pierwszy rzut oka nie widać jakichś ,,ogrodowych niedomagań,, ale jak przyjrzeć się bliżej, to aż smutno się robi..... hortensje ogrodowe miejscami zbrązowiałe, floksy spalone, trzeba wycinać... a tak pięknie i długo kwitły w zeszłym roku.... w tym przemknęły błyskawicznie..... 
  ..... wielokrotnie żałuję, że jeszcze nie wynaleziono teleportacji..... może to kiedyś nastąpi
 ..... wielokrotnie żałuję, że jeszcze nie wynaleziono teleportacji..... może to kiedyś nastąpi   

.... czyli tak jakby nic
 .... czyli tak jakby nic   Mam nadzieję, ze w końcu popada porządnie, tak, że coś doleci do ziemi
  Mam nadzieję, ze w końcu popada porządnie, tak, że coś doleci do ziemi   

cudowne fotki robisz...hortensje cudowne uchwycone
 cudowne fotki robisz...hortensje cudowne uchwycone 

Patrząc na Twoje zdjęcia zbliżeniowe stwierdzam, że warto być motylkiem!
 Patrząc na Twoje zdjęcia zbliżeniowe stwierdzam, że warto być motylkiem!  Ależ kwiaty są niesamowite, gdy się do nich oko przyłoży
  Ależ kwiaty są niesamowite, gdy się do nich oko przyłoży