Cieszy mnie, że twoja stara Miltonia ruszyła bo pięknie kwitła

jeśli chodzi o pseudobulwy nie macie sie czym martwic one zawsze sie marszcza ze starosci, taka jest juz ich urodavaldessa_kane pisze:Nie dziwi mnie, że twoja jest zmasakrowana - moje też są w takim stanie - zwłaszcza mocno pomarszczone pseudobulwy mnie martwią, ale że jesteśmy troskliwe babeczki to niebawem się im poprawi![]()
Cieszy mnie, że twoja stara Miltonia ruszyła bo pięknie kwitłai nie mogę się doczekać jej kolejnego kwitnienia żeby popaść oczy
No na moje szczęście polubił storczykiFraszka_1 pisze:Piękne zakupydobrze, że Twój mąż dzieli z Tobą pasję
Mój właśnie powiedział, że dobrze że twój choć płaci ;P haha bo niektóre i tyle by chciałyAlice 12 pisze:Swietne zakupyMoim marzeniem jest zobaczyc meza z takimi swiecacymi oczami jak przebiera storczyki, moj to tylko stoi patrzy i placi
W tej Biedronie też były tylko 2 i ledwo dało się je wypatrzeć, albo rzadkość albo szybko znikająDufin pisze:tego pierwszego też widziałam u siebie w biedronce ale takiej krówki niestety nie.. ale oba śliczne i nic tylko się cieszyć, ze nie masz szlabanów za kwiatki![]()
O tak wygląda, że teraz ciągle będą pojawiać się nowe storczeactus pisze:Hej Valdessa ,wpadlam dac Ci buziaka i sie zameldowac.Oraz pogratulowac swietnej gorszej polowy,teraz bedziesz miala duzo storczykow jak go bedziesz na zakupy wysylac
.Ten drugi cudo!
![]()
![]()
A co kombinujesz w tych malych pojemniczkach ,ktore na stole stoja?