Storczyki Callanthe cz.II :)
- kamikami26
- 1000p

- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Re: Storczyki Callanthe cz.II :)
Dziękuję Kasiuactus pisze:Ja rowniez gratuluje kochana!![]()
Widac ,ze wszystkie pieknie sie zaaklimatyzowaly
-
Darka89
No Pati dopieszczone te Twoje mini
Widać, że wkładasz w to całe swoje

Widać, że wkładasz w to całe swoje
Pati skarbie ,u mnie on sobie stoi na poleczce i ladnie rosnie ,ma nowy listeczekCallanthe pisze:Dziękuję Kasiuactus pisze:Ja rowniez gratuluje kochana!![]()
Widac ,ze wszystkie pieknie sie zaaklimatyzowaly
Ja już szukam miejsca dla kwiatka, którego dostane od Ciebie, bo wiem, że nie może on stać jak hybryda na parapecie. Zdaje się, że mam akwarium dla narybku takie malutkie na strychu i tam go wsadzę, albo reanimek wyleci ze szkła, bo ma się już nieźle i tam zasiądzie ten maluszek, jak król w gablocie nikt go nie będzie macał oprócz mnie
Jeszcze się zastanowię i zobaczę na tamto akwarium
Co myślisz Kasiu?
Pati, ja już potrzebuje kosza na miniaturki, nie koszyczka. Jakoś tak niechcący zebrało się ich 13. To w przeliczeniu na koszyczki, ile to by było?
Kwitnienia podziwiam również ja. Zebrałaś cudowne kolorki. Biały rozbójnik będzie piękny
W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Pociesz się, że nie jesteś osamotniona
Przynajmniej będziemy mieli o czym dyskutować w długie zimowe wieczory, może nawet noce. Poza tym - tu puszczą listka, tam korzonka i tak jest się czym cieszyć. Widziałaś mini Madzi? Toż one już są ozdobne
A Twoje zmierzają w tym samym kierunku!
Kwitnienia podziwiam również ja. Zebrałaś cudowne kolorki. Biały rozbójnik będzie piękny
W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Pociesz się, że nie jesteś osamotniona
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
-
Callanthe
- 1000p

Bo mam jeszcze takie kwadratowe szkło na jednego storczyka, a do tego akwarium to wejdą dwa. Ale generalnie do szkło jest okej, tylko że szkło jest kwadratowe a akwarium prostokątne
Później pójdę poszukać akwarium to porównam

-- 10 sie 2013, o 20:31 --
No niby każdy z nas się cieszy jak jakiś nowy korzonek pokaże nieśmiało nosek... Albo listek lekko wychyli się ze środka. Ale to nie jest ta radość jak wyjdzie pęd
i zakwitnie, wtedy to cieszy najbardziej
Ale nie powiem, że takie listki też są piękną ozdobą, szczególnie w większej ilości 
Staram sięDarka89 pisze:No Pati dopieszczone te Twoje mini![]()
Widać, że wkładasz w to całe swoje![]()
-- 10 sie 2013, o 20:31 --
Janeczko do tego koszyczka wejdzie 8, były większe do których wejdzie pewnie około 15-17gianna pisze:Pati, ja już potrzebuje kosza na miniaturki, nie koszyczka. Jakoś tak niechcący zebrało się ich 13. To w przeliczeniu na koszyczki, ile to by było?![]()
Kwitnienia podziwiam również ja. Zebrałaś cudowne kolorki. Biały rozbójnik będzie piękny![]()
W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Pociesz się, że nie jesteś osamotnionaPrzynajmniej będziemy mieli o czym dyskutować w długie zimowe wieczory, może nawet noce. Poza tym - tu puszczą listka, tam korzonka i tak jest się czym cieszyć. Widziałaś mini Madzi? Toż one już są ozdobne
A Twoje zmierzają w tym samym kierunku!
No niby każdy z nas się cieszy jak jakiś nowy korzonek pokaże nieśmiało nosek... Albo listek lekko wychyli się ze środka. Ale to nie jest ta radość jak wyjdzie pęd
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Już to widzę.. wszyscy po osiemdziesiątce, na bujaku z drutami w jednej ręce a z aparatem w drugiej uroczyście donoszące "Jest! Jest pierwszy pędzik na mini"gianna pisze: W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Przynajmniej będziemy mieli o czym dyskutować w długie zimowe wieczory, może nawet noce.
Pati za kwitnienie u mini masz dostać Vande czy tak? heh... to sobie chłopak wybrał.. nie mógł postawić taki warunek dla dużego falka? On chyba wiedział, że mini prędko nie zakwitnie, musi być w temacie
Podczytuje nasDufin pisze:Już to widzę.. wszyscy po osiemdziesiątce, na bujaku z drutami w jednej ręce a z aparatem w drugiej uroczyście donoszące "Jest! Jest pierwszy pędzik na mini"gianna pisze: W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Przynajmniej będziemy mieli o czym dyskutować w długie zimowe wieczory, może nawet noce.![]()
Pati za kwitnienie u mini masz dostać Vande czy tak? heh... to sobie chłopak wybrał.. nie mógł postawić taki warunek dla dużego falka? On chyba wiedział, że mini prędko nie zakwitnie, musi być w temacie
Pati ,kwadratowe szklo bedzie idealne ,troszke keramzytu na dno i bedzie mial jak w raju.Jak mi jakas z moich 16 mini peda pusci to Ci wysle i niech chlopak po Wande leci 
-
Callanthe
- 1000p

Dufin pisze:Już to widzę.. wszyscy po osiemdziesiątce, na bujaku z drutami w jednej ręce a z aparatem w drugiej uroczyście donoszące "Jest! Jest pierwszy pędzik na mini"gianna pisze: W przypadku miniaturek, większość z nas zastanawia się kiedy zakwitną ponownie. Przynajmniej będziemy mieli o czym dyskutować w długie zimowe wieczory, może nawet noce.![]()
Dufin ta mini jest od niego i ciągle się ma do mnie pretensje, że w ogóle nie rośnie
" Doskonale wie, że bardzo chciałabym Vandę i rzucił mi warunek, że jak zakwitnie Franek to wtedy będzie wiedział, że umiem doprowadzić do kwitnienia więc obiecał, że kupi mi Vandę
-- 10 sie 2013, o 20:46 --
Dobrze, wsadzę w to szkłoactus pisze:Pati ,kwadratowe szklo bedzie idealne ,troszke keramzytu na dno i bedzie mial jak w raju.Jak mi jakas z moich 16 mini peda pusci to Ci wysle i niech chlopak po Wande leci
Oj Kochana, on nie głupi
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
wiem wiem Pati.. tylko, że tez akurat musiało paść na mini.. to się chyba jeszcze nikomu nie udało

Pati, nie kuś koszyczkami ... 
Z pozdrowieniami - Janka
-
Callanthe
- 1000p

Już chucham na nią i dmucham, ale za nic nie chce nic wypuścić... Niby był czas, że coś tam się kluło, ale chyba zalałam wodą przypadkiem

-- 10 sie 2013, o 20:48 --

-- 10 sie 2013, o 20:48 --
Pewnie coś koło 15-20 zł, bo mój koszyczek 9,90gianna pisze:Pati, nie kuś koszyczkami ...
- kamikami26
- 1000p

- Od: 14 maja 2013, o 11:32