Rośliny pio237
Re: Rośliny pio237
Właśnie,właśnie,ona jest bardzo wrażliwa na przelanie,nadmiar wilgoci,miałam ich już kilka,ale nie przeżyły zimy, muszę moją przesadzić do pojemnika 

- Malachitek
- 1000p
- Od: 13 kwie 2013, o 01:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ile tu kwitnących kaktusów, tyle na raz to jeszcze nie widziałam nawet w ogrodzie botanicznym
Kolorowo u ciebie, nie ma co!

Kolorowo u ciebie, nie ma co!
Bardzo lubię tego skrętnika, obficie kwitnie
Gloria

Gloria

Kasia Mój wątek skrętnikowy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68109" onclick="window.open(this.href);return false;
Wiatr wśród pól viewtopic.php?f=2&t=104380" onclick="window.open(this.href);return false;
Irysy SDB i TB https://www.forumogrodnicze.info/viewto ... 2#p6183292" onclick="window.open(this.href);return false;
Wiatr wśród pól viewtopic.php?f=2&t=104380" onclick="window.open(this.href);return false;
Irysy SDB i TB https://www.forumogrodnicze.info/viewto ... 2#p6183292" onclick="window.open(this.href);return false;
Zakochałam się w lewizjach - nie znałam tej rośliny wcześniej. Chuba dopiszę do listy na przyszły rok 

Dziewczyny witam w moim wątku

Skrętnik Midnight Flame

"Smrodek"

i kilku ogródkowych gości:
Rusałka Pokrzywnik

Rusałka Pawik

Gąsienica Pazia Królowej

i forma dorosła

"Smrodek"

i kilku ogródkowych gości:
Rusałka Pokrzywnik
Rusałka Pawik
Gąsienica Pazia Królowej
i forma dorosła
Ciekawa ta gąsienica. 

- jola1313
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne są te Twoje skrętniki
Ale przyznam,że bardziej podziwiam kaktusy tym razem.Bo chyba niezbyt łatwo je doprowadzić do kwitnienia,co?
Piszesz,że wystarczy zima w suchotach i chłodzie...I tego chłodu chyba moim kilku zabrakło.Bo nie zakwitły
.Miałam nadzieję,że jak na jesieni długo postoją w chłodzie na dworze,to zaszaleją jak 'grudniki'....taaa akurat 

Ale przyznam,że bardziej podziwiam kaktusy tym razem.Bo chyba niezbyt łatwo je doprowadzić do kwitnienia,co?
Piszesz,że wystarczy zima w suchotach i chłodzie...I tego chłodu chyba moim kilku zabrakło.Bo nie zakwitły

- olgierdyna
- 200p
- Od: 26 sie 2013, o 10:31
Przeglądnęłam wątek z zapartym tchem
. Przepiękne kwitnienia 

- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Cudny, soczysty kolor kwiatu Skrętnika 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe

Midnight Flame
Hototogisu
Crystal Beauty
- Malachitek
- 1000p
- Od: 13 kwie 2013, o 01:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie uchwycone motyle, no i te skrętniki - Crystal Beauty jest uroczy z tyloma kwiatuszkami!