Zielony Zakątek !!!
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony Zakątek !!!
Na forum dowiedziałam się, że na gardło dobry jest zaparzony majeranek i popijany letni- sprawdziło się 

- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
aage - Też tak chciałam napisać ale nie chciałam dziewczyny przestraszyć , że zaraz jej się pół Polski zwali na głowę , żeby tylko
kogra - zawsze wracałam z wakacji z mnóstwem dupereli , cieszyły tylko chwile a potem leżały w szafie , albo gorzej trafiały na śmietnik . Tym razem jechałam z nastawieniem że niczego nie kupuje i basta ale nie mogłam się oprzeć
ale nie żałuje oby tak jak piszesz służyła wiele lat.
reniuniek - Czasem zazdroszczę że inni mają tylko jedne chciejstwa , u mnie jest gorzej jedno chciejstwo to cacuszka dla domu , drugie chciejstwo roślinki
i jeszcze jedno mania kupowania perfum po prostu lubię mieć dużo ładnych zapaszków mąż mnie kiedyś zabije. Na szczęście już kilka lat zaspokajam swoje chciejstwa i sytuacja jest już prawie w normie . Oby tylko chciejstw nie przybyło
Musze się pilnować
Amara -
Też tak chciałam napisać ale nie chciałam dziewczyny przestraszyć , że zaraz jej się pół Polski zwali na głowę , żeby tylko
ewa w - O jejku parzony majeranek
nie wiem czy będzie mi smakował ale co tam spróbuje oby pomogło. Widzę że tutaj się wszystkiego można dowiedzieć 

kogra - zawsze wracałam z wakacji z mnóstwem dupereli , cieszyły tylko chwile a potem leżały w szafie , albo gorzej trafiały na śmietnik . Tym razem jechałam z nastawieniem że niczego nie kupuje i basta ale nie mogłam się oprzeć

reniuniek - Czasem zazdroszczę że inni mają tylko jedne chciejstwa , u mnie jest gorzej jedno chciejstwo to cacuszka dla domu , drugie chciejstwo roślinki

Amara -
Amara pisze:aage pisze: 100 M DO PLAŻY? wsiadam i jade do Ciebie
i po co ja się chwaliłam
Też tak chciałam napisać ale nie chciałam dziewczyny przestraszyć , że zaraz jej się pół Polski zwali na głowę , żeby tylko

ewa w - O jejku parzony majeranek

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
A w jakiej okolicy mieszkasz?Amara pisze:i po co ja się chwaliłamaage pisze: 100 M DO PLAŻY? wsiadam i jade do Ciebie

- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
wyspa Wolinaage pisze:A w jakiej okolicy mieszkasz?Amara pisze:i po co ja się chwaliłamaage pisze: 100 M DO PLAŻY? wsiadam i jade do Ciebie

- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lilie jakie one piękne a ich zaaapach!

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Jak gardziołko? jeżeli go nie wyleczysz to już tylko bluesa będziesz mogła śpiewać.... 

- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Gosieńko - Lilie przecudne,a te różne dodatki do okna mnie urzekły.Ja nie potrafię nic takiego-a może dlatego,że nigdy nie próbowałam

- gosiaczek12a11
- 500p
Amara - Sprawdzałam w internecie piękne miejsce obejrzałam zdjęcia i już męża poinformowałam że w przyszłym roku pojedziemy choć na weekend do Międzyzdrojów , bo to o ile dobrze sprawdziłam to pobliskie okolice , a stamtąd pozwiedzamy sobie wszystko
reniusia20 - lilie co prawda kończą już po woli swój spektakl ale jeszcze kilka się ostało ale fakt zapach
zwłaszcza orientalne
ewa w - Dzięki tobie gardełko już lepiej , bluesa
tak . Teraz się jeszcze tylko kaszel przypałętał ale to chyba już ostatnie oczyszczanie oskrzeli po tym co było.
Gosia123A - Gosiu dodatki to po prostu kupuje albo lekko modyfikuje
żeby pasowały pomysłów masę ale wszystko tak stopniowo na ile fundusze pozwalają
Teraz kilka zdjęć żeby nie było nudy

Piękne ale , czasem tego w ogóle nie dostrzegamy , życie takie szybkie

Niestety już przekwitły ale były śliczne !!! Róże od teściowej z ogrodu

Pamiętacie Azalie nad którą się zastanawiałam czy zakwitnie ? Zakwitła oto jak teraz wygląda

reniusia20 - lilie co prawda kończą już po woli swój spektakl ale jeszcze kilka się ostało ale fakt zapach

ewa w - Dzięki tobie gardełko już lepiej , bluesa

Gosia123A - Gosiu dodatki to po prostu kupuje albo lekko modyfikuje

Teraz kilka zdjęć żeby nie było nudy

Piękne ale , czasem tego w ogóle nie dostrzegamy , życie takie szybkie

Niestety już przekwitły ale były śliczne !!! Róże od teściowej z ogrodu

Pamiętacie Azalie nad którą się zastanawiałam czy zakwitnie ? Zakwitła oto jak teraz wygląda

- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
Piękne mieczyki
szałwia ...... a z M to blisko w moje strony i jest co oglądac po drodze 

- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
WOW! ale ślicznie.Kolor azalii cudny

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Róże cudne jak zwykle, ale otoczenie.....
Latarenka świetnie podkreśla urodę azalii.

Latarenka świetnie podkreśla urodę azalii.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne chmurki, masz racje nie dostrzegamy czasem w tym pędzie tego co piękne 

- aage
Aranżacja na komodzie 

- gosiaczek12a11
- 500p
Amara - Tak tak twoje strony , dzięki tobie przejrzałam zdjęcia tamtych rejonów i jeśli będziemy mieli możliwość to tam pojedziemy i pozwiedzamy. Mieczyki są teraz śliczne ta różnorodność kolorków
Gosia123A - Azalie mam od lutego i w końcu zakwitła drugi raz kolor ma śliczny biały z takim świeżym zielonym środkiem. Doskonale pasuje do kolorystyki jaka panuje w naszym królestwie , doskonale się ze wszystkim komponuje.
kogra - Ja tez uważam że oprawa jest bardzo ważna , dbałość o szczegóły to czyni że coś pięknego jest jeszcze bardziej piękne. Niestety nie wszyscy tak twierdzą . Mój mąż twierdzi czasem że przesadzam
ale taka już jestem jak już coś robię to robię. Jedni sprzątają mieszkanie w 3 godziny mi najczęściej 3 godziny nie starczają na posprzątanie jednego pomieszczenia
iwona0042 - Życie jest takie szybkie przecieka przez palce , czasem nam się wydaje że to nic że kiedyś nadrobimy , życia już nie nadrobimy. Lubię czasem choć na chwilę się zatrzymać , a najważniejsze robić to co sami faktycznie lubimy a nie co ktoś robił albo robi. Wtedy wstajemy rano i jest piękniej
aage - Aguś już wiesz że lubię takie aranżacje
na komodzie ,na oknie , nawet na podłodze wszystko musi ze sobą współgrać. Jak wstaje rano i mi się podoba wtedy wiem że jest dobrze , ale i tam zawsze staram się aby było lepiej. W domku czuje się pewniej z aranżacją w ogrodzie na razie jestem początkująca i w planach wiele jeszcze się pozmienia ale masę pomysłów to nie wszystko , najczęściej wszystko to wiąże się
z kasą. Ale wszystko po kolei małymi kroczkami jesteśmy młode
nie od razu Kraków zbudowali.
U mnie dzisiaj pada ale chociaż się wszystko podleje , co prawda cały wczorajszy wieczór podlewałam , bo skąd mogłam wiedzieć. Telewizji nie oglądam bo to złodziej czasu , wole ten czas lepiej spożytkować

Gosia123A - Azalie mam od lutego i w końcu zakwitła drugi raz kolor ma śliczny biały z takim świeżym zielonym środkiem. Doskonale pasuje do kolorystyki jaka panuje w naszym królestwie , doskonale się ze wszystkim komponuje.
kogra - Ja tez uważam że oprawa jest bardzo ważna , dbałość o szczegóły to czyni że coś pięknego jest jeszcze bardziej piękne. Niestety nie wszyscy tak twierdzą . Mój mąż twierdzi czasem że przesadzam

iwona0042 - Życie jest takie szybkie przecieka przez palce , czasem nam się wydaje że to nic że kiedyś nadrobimy , życia już nie nadrobimy. Lubię czasem choć na chwilę się zatrzymać , a najważniejsze robić to co sami faktycznie lubimy a nie co ktoś robił albo robi. Wtedy wstajemy rano i jest piękniej

aage - Aguś już wiesz że lubię takie aranżacje

U mnie dzisiaj pada ale chociaż się wszystko podleje , co prawda cały wczorajszy wieczór podlewałam , bo skąd mogłam wiedzieć. Telewizji nie oglądam bo to złodziej czasu , wole ten czas lepiej spożytkować

- aage
To prawda wszystko rozbija się o kasę....ale powolutku ciężką pracą i głową pełną pomysłów i marzeń zdziałamy wszystko