Śliczne zdjęcia i portreciki roślin
Masz bardzo ładne odmiany jeżówek, znasz może nazwy?
Szkoda że moja Avalon pomylona, to bardzo ładna róża.
Wstawiłam moją, już rozwiniętą, zerkniesz?
U mnie bardzo sucho, czekam na deszcz z utęsknieniem.
No to po balu - na kawałek tortu zapewne się nie załapałam ...ale z serdecznymi życzeniami spieszę dla Twojej Córy - w dorosłość wkroczenie - niech się spełni każde Jej marzenie . Tobie również ...bo przecież to Ty + Tatuś sprawiłaś , że 18 lat temu maleńkie Słoneczko powiłaś . Wszystkiego najlepszego - niech się Jej szczęści - niech odróżnia dobro - od zła , słodycz sztuczną od goryczy dnia codziennego ...a w sercu niech zawsze pozostanie dzieckiem - Twoim dzieckiem .
Pozdrawiam serdecznie i ...wciąż czekam na znak ...
Skrętniki wyjątkowej urody Aneczko ...widzę , że pełnej , białej datury nie masz ....koniecznie musisz wpaść - by ją mieć
Nie wiem, co mam pochwalić Chyba niebieska hortka na pierwszym miejscu Dlaczego ja nic nie wiem tibuchinii Ja niedawno kupiłam lawendową ale daleko jej do kwitnienia.... No i ozdóbka znajoma
Gratuluję młodego Hototogisu i pięknych kwitnień pozostałych skrętników . Co do ogrodowych to urzekła mnie błękitna hortensja i przepiękne róże w pastelowych kolorkach oraz wszystkie pozostałe roślinki, robaczki i motylki.
Aniu z tym podlewaniem to mamy ostatnio przechlapane tyle godzin spędzić żeby podlać wszystko co powinno być podlane to jest zgroza, jak ja tęsknię za całodniowym deszczem i znośną temperaturą
Fotki niezmiennie cudne a pajączek śliczny i wcale nie będę krzyczeć
Aniu, ale ja mam zaległości na Twoim wątku. Nie zaglądałam kilka dni i tyle pięknych kwiatów przybyło. Hortensje królują! Skrętniki cudowne! kiedy moje tak zakwitną? Może w przyszłym roku będziemy się wymieniać skrętnikami..
Aniu uwielbiam Twoje fotki, robisz je po prostu doskonałe....... a te wszystkie kwiaty skąpane w kroplach wody wyglądają jak obsypane diamentami..... cudo
Aniu,ostatnie pokazane hortensje piekne.Nie mam zadnej z tych odmian,ale trzeba pogodzić sie z tym,ze nie bedzie ich juz w moim ogrodzie,bo brakuje miejsca niestety.
Witaj Aniu
Naparstnica rdzawa piękna, pierwszy raz widzę takie cudo Czy to wieloletni kwiatek?
Zdjęcia róż w kroplach rosy rewelacyjne, wręcz katalogowe
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny