Parę moich kaktusów - banditoo cz.2
- piasek pustyni
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 cze 2012, o 11:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Parę moich kaktusów - banditoo cz.2
A chyba dlatego, że na forum jestem chyba za krótko czy coś takiego...? Teraz sobie nie przypomnę dokładnie, ale coś takiego było, jak próbowałam kiedyś. Musiałabym poczytać znowu regulamin, ale jakoś nie mam jak się do tego zabrać. Ale i tak nie bardzo mam co pokazać, bo Wasze kolekcje są po prostu powalające, i gdzie mi tam do Was, zwłaszcza że większość mam sukulentów. Wy macie naprawdę co pokazywać, ja się dużo od Was uczę i szczerze dziękuję Wam, że pokazujecie swoje kolekcje 

Weź, zobacz sobie mój wątek i powiedz szczerze czy tam jest cokolwiek do oglądania?
Skoro ja mogłem założyć swój kącik, to Ty też możesz. Mistrzyni suspensu się znalazła. 

- piasek pustyni
No jest, jest! Nie gadajturpis pisze:Weź, zobacz sobie mój wątek i powiedz szczerze czy tam jest cokolwiek do oglądania?

Dobre, ale niestety nie ten filmturpis pisze:Mistrzyni suspensu się znalazła.

Ale teraz to mi w głowie zamieszaliście i już skołowacona jestem...

- maryjan13
- Od: 27 cze 2010, o 22:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śmiechu warte !!!piasek pustyni pisze:A chyba dlatego, że na forum jestem chyba za krótko czy coś takiego...?
Pierwszym moim postem na Forum było założenie wątku.
Kaktusów wtedy miałem może 11 !
U Ciebie Żaneto licznik już przekroczył 150 postów ! ! !
- onectica
- Od: 16 sie 2012, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No dokładnie! Pisać wiadomości chyba nie można od razu, ale posty i wątki można zakładać bez problemu
A i tacy bezcierniowi i wyłącznie sukulentowi też tu przecież są ;)

A i tacy bezcierniowi i wyłącznie sukulentowi też tu przecież są ;)
turpis pisze:Mistrzyni suspensu się znalazła.

- banditoo
- Od: 23 lis 2008, o 01:33
no teraz sie nie wywinie. Zakładaj i wklejaj , znajdzie sie tu pare stuknietych babeczek(przypomnę że ja tu jestem jedyny normalny) które zachwycą się trawnikiem. A ja chętnie obejrze astraczki i powiem ci które są moje 

- onectica
- Od: 16 sie 2012, o 17:31
Dobrze, że nie mówiłeś tego o mnie! Mógłbyś nieszczęśliwie pod jaki tramwaj wpaść...banditoo pisze:znajdzie sie tu pare stuknietych babeczek(...) które zachwycą się trawnikiem.

I kto by potem te Twoje osierocone chwasty zechciał przygarnąć? ;)
- piasek pustyni
Ale mnie skołowaciliście teraz... Albo muszę przejrzeć regulamin, albo uderzyć do naszego Moderatora w takim razie, by wyprostował co trzeba.
turpis, Marianie, Lucy: dziękuję (cały czas korzystając z gościnności banditoo), natomiast teraz naprawdę kołowata jestem. Chyba muszę się zresetować i coś zrobić z tym, co mówicie.

turpis, Marianie, Lucy: dziękuję (cały czas korzystając z gościnności banditoo), natomiast teraz naprawdę kołowata jestem. Chyba muszę się zresetować i coś zrobić z tym, co mówicie.

Jak się okaże, że mogę zakładać i wklejać, to Ty się nie wywiniesz, będziesz musiał ten trawnik oglądaćbanditoo pisze:no teraz sie nie wywinie. Zakładaj i wklejaj , znajdzie sie tu pare stuknietych babeczek(przypomnę że ja tu jestem jedyny normalny) które zachwycą się trawnikiem. A ja chętnie obejrze astraczki i powiem ci które są moje

- maryjan13
- Od: 27 cze 2010, o 22:57
Żaneto ! Może to Cię zmobilizuje :
Jolka86 pisze: Pozdrowienia i podziękowania dla : piasek pustyni, za zmobilizowanie mnie do założenia tego wątku.
- piasek pustyni
Ojej, to naprawdę szalenie miłą niespodziankę zrobiła...
Cieszę się, że Jola dołączyła do Forum i pokazała roślinki. Obiecuję, że zrewiduję swoje wiadomości, czy mogę mieć ten wątek czy nie, bo teraz naprawdę jestem kołowata. 

- paulaIRL
- 200p
- Od: 21 lip 2012, o 08:45
Chwaściory Jacunia juz dawno zapisane w testamencieonectica pisze:Dobrze, że nie mówiłeś tego o mnie! Mógłbyś nieszczęśliwie pod jaki tramwaj wpaść...![]()
I kto by potem te Twoje osierocone chwasty zechciał przygarnąć? ;)

Pozdrawiam 
Paula
Moje kaktusy - PaulaIRL

Paula
Moje kaktusy - PaulaIRL
- piasek pustyni
Piaskowa baba zakłada wątek, strzela foty wszystkim pojedynczo, bo ja nie jestem leń
A że wyjeżdżam na urlop na kilka dni, po długim weekendzie akurat powinnam się obrobić.
Ale póki co, obiecałam, to masz. Mała część małego zbiorku special for you:

A że wyjeżdżam na urlop na kilka dni, po długim weekendzie akurat powinnam się obrobić.
Ale póki co, obiecałam, to masz. Mała część małego zbiorku special for you:

- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Wow!
Jakie ładne doniczki!
Bo roślin na tej zbiorówce niewiele widać. Oj, lenistwo...

Jakie ładne doniczki!

Bo roślin na tej zbiorówce niewiele widać. Oj, lenistwo...

- piasek pustyni
Dziękuję za pochwałę doniczek
To moja pierwsza pochwała na forum
Roślinek nie widać za bardzo, fakt, ale w swoim wątku przedstawię je z osobna lub przynajmmniej w mniejszych grupach - obiektyw nie objął tej grupy maluchów. Mam też kilka starszych, ale ich też już nie objęłam, to dla banditoo skupiłam się tylko na tych nowych nabytkach. Zdjęcia mojego zbiorku się produkują i obiecuję, że po długim weekendzie będziecie mogli je obgadywać, zaliczać do chwastów, nazywać trawnikiem lub jak na Ciebie liczę Henryku - dawać nieocenione rady.

Roślinek nie widać za bardzo, fakt, ale w swoim wątku przedstawię je z osobna lub przynajmmniej w mniejszych grupach - obiektyw nie objął tej grupy maluchów. Mam też kilka starszych, ale ich też już nie objęłam, to dla banditoo skupiłam się tylko na tych nowych nabytkach. Zdjęcia mojego zbiorku się produkują i obiecuję, że po długim weekendzie będziecie mogli je obgadywać, zaliczać do chwastów, nazywać trawnikiem lub jak na Ciebie liczę Henryku - dawać nieocenione rady.