Przyszła cieszyć oczy pięknymi widokami Agnieszko
 Piszesz u mnie, że krwawniki Ci się podobają, znaczy krwawa choroba Ciebie dopada
 , jeśli nie masz takiego kolorku to chętnie się z Tobą podzielę, możemy się wymienić
 , jeśli nie masz takiego kolorku to chętnie się z Tobą podzielę, możemy się wymienić 

Ogródek faktycznie na brak barw nie narzeka
 Ogródek faktycznie na brak barw nie narzeka   ... teraz będzie troszkę bardziej stonowanie i spokojnie
 ... teraz będzie troszkę bardziej stonowanie i spokojnie   

.... już kilka lat trwa przygoda z Forum, więc i wątków trochę powstało
 .... już kilka lat trwa przygoda z Forum, więc i wątków trochę powstało   

Muszę obowiązkowo być w najbardziej kolorowym ogrodzie
 Muszę obowiązkowo być w najbardziej kolorowym ogrodzie 

..... ogródki mamy zupełnie inne... ale i jeden i drugi nie cierpi z braku kolorków
 ..... ogródki mamy zupełnie inne... ale i jeden i drugi nie cierpi z braku kolorków   
  dziękuję za tak miłe słowa..... troszkę na wyrost...ale straszni miło coś takiego czytać. Bardzo Ci dziękuję i  zapraszam
 dziękuję za tak miłe słowa..... troszkę na wyrost...ale straszni miło coś takiego czytać. Bardzo Ci dziękuję i  zapraszam  

Kolory kocham i najlepiej się czuję w takim barwnym radosnym ogrodzie.... domek mam za to urządzony w stonowanych barwach
 Kolory kocham i najlepiej się czuję w takim barwnym radosnym ogrodzie.... domek mam za to urządzony w stonowanych barwach   

Na nowy wątek już najwyższa pora
  Na nowy wątek już najwyższa pora   Mam nadzieję, że i w tym będę mogła pokazać coś co zainteresuje moich miłych gości
 Mam nadzieję, że i w tym będę mogła pokazać coś co zainteresuje moich miłych gości   

........ no jeden....skalniaczkowy maluszek
 ........ no jeden....skalniaczkowy maluszek  

Nieustannie oglądam Twoje zdjęcia! One są tak piękne, jakby były malowane przez najlepszych malarzy. No i tak jest, najlepsi malarze Natura i Agness
  Nieustannie oglądam Twoje zdjęcia! One są tak piękne, jakby były malowane przez najlepszych malarzy. No i tak jest, najlepsi malarze Natura i Agness   

będę wpadać
 będę wpadać 

Bajecznie
 Bajecznie  

Jak dla mnie jest idealny
  Jak dla mnie jest idealny   Może za parę lat i mnie się uda...
 Może za parę lat i mnie się uda...
 więc szybko się wpisują żeby jeszcze większych zaległości sobie nie zrobić.
  więc szybko się wpisują żeby jeszcze większych zaległości sobie nie zrobić.