I tak, na tą chwilę nie mam co na nim robić, chwasty aż tak nie rosną, przesadzać w takim upale nie będę, zbędne roślinki już wydane

Zakwitł mi biały przetacznik

Przetacznik White Ray Veronica Atomic

Różowy szaleje

Przetacznik Christa Buble Gum Veronica Spicata

Ewciu musze w googlach zobaczyć, co to za piękność

Widać, że twarda z niej sztuka!
Pozdrawiam
Reniu ja też nie wiedziałam, że są takie ładne i tyle ich jest

Białego z chęcią jeszcze dokupie .
Miłego dnia.
Gosiu ja też ostatnio mam mało czasu na FO. Zimą nadgonimy zaległości a teraz rozkoszujemy sie latem, ogrodem i roślinkami . Lawenda rośnie u mnie bez problemu, tylko nie lubie tego czasu, jak zaczyna brązowieć od spodu

Miłego.
Beatko też, coraz bardziej jestem pewna, że to jeżówka 'Milkshake'
Mam jej trzy sadzonki

Pozdrawiam.
Hortensje
Kyushu

Pinki Vinki

Pink Queen

Vanillia Fraise

Sunday Fraise

Astrid

Witaj Asiu piszesz, że mogłoby być nudno........Ja chciałabym powiedzieć z czystym, szczęśliwym, radosnym i lekkim serduchem, że nareszcie mi się u siebie podoba i że jestem zadowolona z efektów mojej pracy. Wiadomo, że zawsze będziemy chciały coś zmienić i dosadzić tu i ówdzie, ale to będą już drobnostki i malusie korekty

Jak dla mnie twój ogród jest doskonały!!!
Dwa lata temu na punkcie liliowców troche zbzikowałam i zamówiłam parenaście sadzonek. Szybko się rozrastają i w tym roku już troche wydałam............zmieniła mi się koncepcja nasadzeń na jednej rabacie

Nad Pastellką pochylam się codziennie i podziwiam jej kwiaty!!!
Nie gniewam się, że tak sie u mnie rozpisałaś, wręcz przeciwnie, bardzo się cieszę a z Agą........dużo by gadać....... ciesze się strasznie, że ją poznałam, że mieszkamy dość blisko siebie i się zaprzyjaźniłyśmy...........a dzień bez telefonu i pogaduch............jest dziwny

Myślę, że uda nam się wpaść do ciebie i nacieszyć oczka twoim zielonym królestwem..........jeżeli moge

Miłego dnia.
Dla ciebie

Halinko zakwitł mi clematis od ciebie

Liatry

Aniu przykro mi, że straciłaś tyle roślinek

Myślę, że coś wymyślisz, żeby zaglinić troche twoje piaski .
Pokaż proszę bruk

Roślinki już posadzone?
Pozdrawim.