Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Agniesiu, nie powiem, która roślina piękniejsza, wszystkie cudne, tak pięknie i kolorowo u Ciebie ;:138
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Poza tym, że podobuje mnie się całokształt i założenie Twojego ogrodu, to zachwyciła mnie hortensja pod drzewem. Wspaniały widok Agnieszko
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Też nie wiem od czego zacząć i co chwalić jak wszystko zasługuje na pochwałę ,ogród bajka ;:215
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu bardzo się cieszę, że podoba Ci się u mnie..... i że inspirują Cię moje kompozycje, to naprawdę niesamowicie miłe , dziękuję ;:196 Ja też ciągle coś przesadzam :roll: teraz czeka mnie przesadzanie lilii.... kilku liliowców....i coś tam jeszcze :roll: :lol:

Jacku bardzo Ci dziękuję za tak miłe opinie o moim ogródku :D Naprawdę się cieszę, że podobają Ci się moje roślinne zestawienia :D
Liliowiec jest niesamowity, kwitnie niestrudzenie całą masą kwiatów :D

Edytko cieszę się , że odwiedziny w moim ogródku sprawiają Ci przyjemność ;:167
Dziękuję Ci za zaproszenie ;:196 mam nadzieję, że kiedyś się uda zboczyć z trasy 8-) Napisz mi proszę na PW miejscowość w której mieszkasz :D
Fajnie, że jeszcze tak długo będziesz miała dzieciaczki przy sobie , to bardzo smutne jak wyjeżdżają z domku.... a 4 godziny jazdy , tak jak u mnie, to całkiem sporo....

Bożenko ten floks jest taki ciemno różowy.... może nawet leciutko podchodzący pod fuksję....
Hortensje ogrodowe bardzo umęczone upałem.... niby tylko rano mają słoneczko, a później cień, ale są dosłownie usmażone i zwiędnięte..... aż żal patrzeć.... a tak bujnie zakwitły....

Iwonko
bardzo się cieszę, że podoba Ci się ;:196 Faktycznie wciąż jest bardzo kolorowo :D ale już przekwitają lilie, liliowce, upał wykańcza też floksy....aż szkoda....

Madziu bardzo się cieszę, że podoba Ci się w moim ogródku ;:167 Hortensje uwielbiam i żałuję, że nie mam miejsca, żeby posadzić ich jeszcze więcej....

Eluniu bardzo Ci dziękuję za takie miłe słowa, cieszę się bardzo, że podoba Ci się u mnie ;:167
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Agniesiu floksy ratuj , a jak nie to może ja Ci uratuję, tylko podeślij trochę :wit , Agniesiu, u nas popadało chwilkę, ale nie za dużo, może jeszcze popada, bo czarnych chmur wiele, a i u Was może w końcu podleje :wit
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Agniesiu nie mogę nic nowego już powiedzieć ,na pochwalę Twojego ogrodu ,wszystko już zostalo powiedziane ;:162 ;:oj mogę tylko potwierdzić ,pięknie ;:63
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko ratuję, ratuję....dziś chyba od 14 podlewa się ogród i szybko jeszcze nie skończę :wink: Już dziś jedną kępę obskubałam z przekwitłych kwiatów.....
Na deszcz niestety chyba się nie zanosi :?

Ewuniu dziękuję, cieszę się, że podoba Ci się ;:196 Ja dziś wędrowałam po Twoim ogródku, ale już nic napisać nie zdążyłam.... zaraz biegnę i to nadrobię, witając się w nowym wątku ;:167
Awatar użytkownika
zwkwiat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2011, o 09:30

Post »

Agnieszko, ogródeczek wspaniały, tyle jeszcze kwitnących lilii, ale ja dojrzałam w tle, chyba owoce brzoskwini, a może się mylę?
Ogród zwkwiat,cz.aktualnaSzydełko
"Nie starzeje się ten, kto nie ma ma to czasu." Benjamin Franklin
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zosiu lilii już coraz mniej.... kwitną ostatnie odmiany, jeszcze kilka dni i będzie po liliach......
Faktycznie w tle widać brzoskwinki..... drzewo, aż ugina się pod ich ciężarem..... w tym roku jest ich ogrom...... mimo podparcia dziś złamała się piękna, ogromna gałąź....ależ jestem zła ;:145

Zapraszam na wieczorny spacerek :wit

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

No tak! Teraz to tylko wieczorem można pospacerować :wink:
Ale Twój ogród jakby upałem nie tknięty. Soczyście i kwieciście.
Lilie cudowne. Swoje nawiozłam, może w przyszłym roku będą lepsze.
Te z bordowymi środkami są obłędne!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Co tu dużo mówić, znowu śliczne, kolorowe zdjęcia. Nam dzisiaj ułamała się gałąź z gruszkami :evil: Grusza obwieszona do samego trawnika pod ciężarem.
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Miłeczko ja nawet w dzień nie wychodzę do ogródka..... :roll: upał aż parzy i nie ma czym oddychać .... a podobno apogeum upałów w czwartek ;:202 Na szczęście wieczory są rześkie i przyjemne...... i nadrabiamy siedząc na tarasie do późnych godzin..... Roślinki z daleka faktycznie wyglądają ładnie, gorzej z bliska..... aż pomdlałe z upału.... dziś już obskubałam z kwiatów jedną kępę floksów, tak szybko przekwitły....
Twoje lilie na pewno odwdzięczą się za starania i w przyszłym roku pięknie zakwitną :D

Justynko urodzaj owoców w tym sezonie niesamowity..... u mnie na brzoskwini gałęzie podparte , a mimo wszystko nie wytrzymują ciężaru i łamią się..... aż żal..... bo to takie duże obsypane owocami gałęzie..... złamały się już 2.... boję się, żeby nie zaszkodziło to drzewu....
Szkoda Twojej gruszy..... ja mam też to drzewko, ale nie smakują mi jej owoce. Będę chciała wykopać i posadzić inną odmianę, bo gruszki bardzo lubię....
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

SZkoda gałęzi, ale u mnie w ubiegłym roku piękna stara papierówka po prostu rozdarła się na pół.Była cala obwieszona jabłkami.Nie wytrzymała ciężaru....Dziś tak bez niej pusto....Rozumiem tą złość.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko ile jeszcze lilii Ci kwitnie! a i widzę śliczne floksy, a zdjęcia mistrzowskie ;:63
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13

Post »

;:138 ja też floksom brawo....piękne
jak postawiłam w pokoju bukiecik z białych to pachnie tak miło i delikatnie....czy wszystkie mają taki zapach?
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”