Kahim nieee przynajmniej tam gdzie ja byłam to spotkałam tylko w kilku oknach u ludzi w domach ale pięknie im rosły za to nakupiłam sobie kosmetyków z róźy w ramach rekompensaty
martuś to w takim razie miałyście wieczny odpoczynek ode mnie ale wszystko co dobre kiedys sie konczy wiec jestem z powrotem
a kiepski dzien mialam wczoraj i jakos tak mi sie przeciagnal...nic mi sie nie chce a w domu mam 30 stopni wiec korzystam z okazji i pranie robie może za chwile postrzelam jakies foty, a jak nie to wieczorkiem
Dusiek wrócił Jak było??? To że w ogóle widziałaś w oknach jakieś storczyki to już sukces, bo ja w Chorwacji nigdzie nie widziałam, kompletnie Dalej, dalej, rób to pranie i wstawiaj zdjęcia co u Ciebie nowego
no jedno juz zrobilam ale okazalo sie ze nie dodalam ani proszku do prania ani plynu do plukania boszzze ale jestem przytrzymana tak to jest jak sie rownoczesnie siedzi na forum i robi cos w domu
Dusiaaa pisze:no jedno już zrobilam ale okazalo sie ze nie dodalam ani proszku do prania ani plynu do plukania boszzze ale jestem przytrzymana tak to jest jak sie rownoczesnie siedzi na forum i robi cos w domu
Dufin a gdzie Ci sie uzbieralo 2 tygodnie? toz to tylko tydzien byl-fajnie bylo ale 2 tyg bym tam nie zniosla padlabym z nudow .......musze sobie chyba kupic cos na pamiec i koncentracje
kahim to w przyszłym roku jedziemy do holandii, ale koniecznie dostawczakiem patrzylam w tym roku na ceny wycieczek do danii albo holandii ale o malo sie nie udlawilam jak zobaczylam cene