dokładnie też tak mam...dorcia7 pisze:ja muszę mieć kolorowy ogródek bo jet tyle roślin które lubie i chcę mieć w różnych kolorach ,że wtedy musiałabym z wielu zrezygnować zeby wprowadzić elegancję

dokładnie też tak mam...dorcia7 pisze:ja muszę mieć kolorowy ogródek bo jet tyle roślin które lubie i chcę mieć w różnych kolorach ,że wtedy musiałabym z wielu zrezygnować zeby wprowadzić elegancję
A ja przed Agnieszko-urlopuję od 15 sierpnia ,słońce doskiwiera i temperatury nie do wytrzymania szczególnie w pracy , na działkę nawet chęci nie ma iść ,ostatnio byłam w piątek,pot po twarzy leciał nawet gdy siedziało sie w cieniu -żal tylko ze kwiaty tak szybko przekwitaja i usychają -miłego dzionka a raczej jego resztyKochammmkwiaty pisze:Dorotko ja po urlopie i zaległości na Twoim wątkusłonecznego dnia
Na ochłodę to chyba tylko zimowe zdjęcia, ale tych to ja oglądać nie chcę, dziś u nas trochę popaduje i poburzyło też trochę, ale strachu było więcej niż tej burzyaguniada pisze:Dorotko, faktycznie upał nie do wytrzymania... może jakieś zdjęcia z ogrodu na ochłodę?
Aaa , to drobniutkie różowe to NN ,kupiłam na targu ,niby to bylinka ,coś nie bardzo wierzę ,a sprzedający nazwy nie znał -może ktoś z forumowiczów rozpozna ?iwona0042 pisze:No teraz to zdjęcie po mieczyku abisyńskima floksy oczywiście cudne