Moja mała kolekcja
Re: Moja mała kolekcja
Jeszcze do mnie ciągle nie dociera cena tej ślicznotki... 

- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
no.. w Polsce człowiek ma wielkie szczęście jak znajdzie jakaś nietypowa hybrydkę a i zapłacić musi słono a tam?! Botaniki w marketach na wyprzedaży
Nie pozostaje nic innego jak podkasać rękawy i wynosić się do Holandii 

- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Piękna nowość
a cena super naprawdę zrobiłaś interes życia 

"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
Dziekuje
Podejrzewam, ze teraz nawet czesciej będę tam jezdzic
Moge bellinke trzymac w szklarence czy bedzie jej za wilgotno?

Podejrzewam, ze teraz nawet czesciej będę tam jezdzic

- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Loli oni wiedza co beda mieli na sklepie i co dostana, ja nawet mam liste kiedy sa najwieksze dostawy w interatuin i jakie odmiany dostana, kazde interatuin ma w te same dni dostawy czasami tylko z roznica jednego dnia 

Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
A mi powiedzial facet, ze nie wiedzaAlice 12 pisze:Loli oni wiedza co beda mieli na sklepie i co dostana, ja nawet mam liste kiedy sa najwieksze dostawy w interatuin i jakie odmiany dostana, kazde interatuin ma w te same dni dostawy czasami tylko z roznica jednego dnia

- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
!9 oktober
20 oktober
Sa najwieksze dostawy orchidde w Interatuin
I tylko wtedy mozesz liczyc na cos innego jak hybrydy miedzy innymi sabotki kazdej to odmiany i kazdego sortu i wiele innych
Kazde interatuin ma tych samych dostawcow i w kazym tym sklepie jest to samo, a wiem to od pana managera, ktory jest rodzina bliska mojego kochanego meza
20 oktober
Sa najwieksze dostawy orchidde w Interatuin

I tylko wtedy mozesz liczyc na cos innego jak hybrydy miedzy innymi sabotki kazdej to odmiany i kazdego sortu i wiele innych

Kazde interatuin ma tych samych dostawcow i w kazym tym sklepie jest to samo, a wiem to od pana managera, ktory jest rodzina bliska mojego kochanego meza

Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
Sprzedam storczyki!
To to dopiero za 2 miesiace !!!!!!!!!Alice 12 pisze:!9 oktober
20 oktober
Sa najwieksze dostawy orchidde w Interatuin![]()
I tylko wtedy mozesz liczyc na cos innego jak hybrydy miedzy innymi sabotki kazdej to odmiany i kazdego sortu i wiele innych![]()

Loli, to dobrze, że dostawa za dwa miesiące. Będziecie miały czas na zebranie większej ilości "zaskórniaków"
a potem to już hurtowe zakupy. Jak ja Wam zazdroszczę...

Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
DziekujeCallanthe pisze:ŚlicznyKurczę
Aż głupio się już powtarzać
Ciągle te same przymiotniki, bo wszystko równie piękne

Z tego co mi wiadomo, to on z gatunku małych storczyków, a ten to jakiś gigancik. A w tle co stoi jeszcze w folijce?
Z pozdrowieniami - Janka
Storczykgianna pisze:Z tego co mi wiadomo, to on z gatunku małych storczyków, a ten to jakiś gigancik. A w tle co stoi jeszcze w folijce?

On ma 4 pedy i na moje oko z 35 cm wysokosci