Moja mała kolekcja
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja mała kolekcja
Gdzie ja kupilas?
No podobno botaniki potrzebuja wiecej wilgotnosci. Ja moja Violacee codziennie spryskuje lekko. Zwlaszcza teraz w te upaly. No i slyszalam, ze w botanikach nie powinny zrobic sie biale, tak jak w hybrydach
No podobno botaniki potrzebuja wiecej wilgotnosci. Ja moja Violacee codziennie spryskuje lekko. Zwlaszcza teraz w te upaly. No i slyszalam, ze w botanikach nie powinny zrobic sie biale, tak jak w hybrydach
biale co? :Pmarta325 pisze:Gdzie ja kupilas?
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
białe korzonki 
Ja faktycznie nie przesuszam ich tak jak hybrydy.. ale czekam do lekkiego przeschnięcia, jak widzę, ze korzonki są takie pół na pół, mech z wierzchu suchy totalnie a w środku lekko wilgotny to wtedy je przelewam ;)

Ja faktycznie nie przesuszam ich tak jak hybrydy.. ale czekam do lekkiego przeschnięcia, jak widzę, ze korzonki są takie pół na pół, mech z wierzchu suchy totalnie a w środku lekko wilgotny to wtedy je przelewam ;)
Tak tez będę robilaDufin pisze:białe korzonki

Aaaaaaaaaaa patrzcie co wlasnie kupilam

BellinkaDufin pisze:bellinka!5e?

Tez nie :P ale blisko znow :P nawet blizejDufin pisze:no to pewnie 4e bo u was są tak żałośnie niskie te ceny, ze będzie mniej niż więcej

-- 3 sie 2013, o 13:31 --
Callanthe pisze:7e ??
Nie :P
Nie kochana :PCallanthe pisze:6 e!
Kochana raczej w dol niz w gore z ta cenaCallanthe pisze:No coś ty, tak dużo?10e ?