Gabryśko może spróbujesz na przyszły rok ,nic straconego a ogródki też oglądałam niektóre były warte uwagi .Jak tak szłam to myślałam ,,,czy też jakiś znajomy z forum zobaczę ,ale nic mi się nie kojarzyło :PGabriela pisze:Boguśko, fajnie że dotarłaś do celu i już jesteś znowu z nami.
Ja bardzo podziwiam Ciebie i tych wszystkich ludzi, którzy szli razem z Tobą.
Nie wiem czy ja dałabym radę tak iść.
A teraz odpocznij a jutro dziel się z nami wrażeniami.
Ogródek Bogusi (bogusia177) -/ cz. 2-2008r./
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- bogusia177
- bogusia177
Grażynko z Magdzią radzicie ,żebym nogi masowała i do góry ,ale to nie ja, ja dziś cały dzień dom do swojego poprzedniego stanu doprowadzałam ,a nogi to mam jak balony ,ale myślę ,że na to się nie umiera a męża też już mam, więc co mi tam --spodniami przykryjękogra pisze:Bogusiu - nic się nie martw. Jak mówi Karolcia nóżki do góry, potem masaż a potem do zimnej i ciepłej wody na zmianę. Po tych zabiegach będą jak nowe.![]()
![]()
I znów pobiegniesz do ogródka sprawdzić co tam nowego kwitnie. :P

- bogusia177
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- bogusia177
Haneczko ,już dziś jest dobrze ,wczoraj jeszcze byłam osłabiona pracowałam w domu ---zaległości ,porządki ,a dziś już byłam na ogródku ,tylko ,że ciężko się robiHanka 1 pisze:Witaj Bogusiu
Zaczynam się martwić o Ciebie.Napisz jak się czujesz

- bogusia177
Zuziu ja już wróciłam ,bo rybnicka pielgrzymka wychodzi zawsze tak ,aby dotrzeć na pierwszą niedzielę sierpnia i ma do przejścia 130 km w ciągu 4 dni :P Zuzia ja już jestem weteranka -15 raz byłamzuzia55 pisze:Bogusiu,zadam Ci pytanie moze trochę głupie a ja nieoświecona ale Ty już wróciłaś z pielgrzymki?U nas wyszli w poniedziałek a wrócą 16.A nogi muszą naprawdę odpocząc .Podziwiam Cię..

- bogusia177
Haneczko ,wiesz jak to jest ,czym więcej osób w domu ,to tym bardziej nie ma komu robić ,więc musiałam wsiąść za ścierki ,mopy i do roboty ,aż wnuki zauważyły ,że zrobiło się czysto .Hanka 1 pisze:Witaj Bogusiu
Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę,że już się odezwałaś.Teraz co dzień będzie lepiej.Chwasty to wszędzie rosną u mnie też.Piszesz,że u ciebie susza a u mnie leje codziennie i wiatry.Jutro mam pielgrzymów-będzie cudownie

Haneczko ,deszczu to by mam się przydało ,bo jak dziś robiłam na ogrodzie ,to tak jak w skale ,więcej się obijałam i podpierałam radełko

No to znowu pielgrzymi nasycą Twój dom nowym Duchem ,sama wiem jak to jest ,jestem z Wami

- bogusia177
- bogusia177